Sexy sau de-a dreptul indecent? 8 imagini controversate cu Mihaela Rădulescu care au făcut furori pe net

 Oana Popoiag
.
Mihaela Rădulescu indecentăMihaela Rădulescu indecentă

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai controversate vedete atunci când vine vorba de postările sale în social media. Fotografiile publicate de aceasta au stârnit adesea rumoare, fiind considerate de unii indecente. Ce-i drept, diva nu se dă îndărăt de la a-și etala formele intens lucrate. Iată 8 imagini cu Mihaela care au făcut furori pe net.

Foarte apreciată pentru realizările sale profesionale, Mihaela Rădulescu a reușit să bifeze un top și la polul opus, fotografiile postate de aceasta în social media fiind adeseori considerate indecente. Diva de la Monaco nu a ezitat niciodată să-și expună formele cu care se mândrește și pe care le întreține prin activitate fizică zilnică. Ba mai mult, a militat dintotdeauna pentru o atitudine deschisă față de propriul corp și sexualitate.

Imaginile cu care Mihaela Rădulescu care au făcut furori pe net

Ultima ocazie cu care Mihaela și-a etalat formele pe Instagram a fost de Anul Nou. Aceasta le-a urat 'la mulți ani' fanilor săi prin intermediul unei imagini în care face topless. Deși vedeta este cu spatele la obiectiv, nu toate reacțiile internauților au fost apreciative. Nu este prima dată când fotografiile Mihaelei sunt aspru taxate. De-a lungul timpului, diva a postat diverse fotografii etichetate drept controversate de urmăritorii săi, care s-au împărțit în două tabere. În vreme ce unii au apreciat aparițiile sale drept sexy și i-au admirat corpul atât de bine lucrat la cei aproape 50 de ani, mulți s-au arătat indignați, considerându-i imaginile drept derapaje și nepotrivite pentru vârsta sa.

Una dintre cele mai controversate imagini ale divei a fost cea postată în urmă cu circa doi ani de iubitul său celebru, Felix Baumgartner, în care Mihaela stă aplecată în timp ce sportivul plasează o farfurie cu mâncare pe spatele acesteia, cu mesajul 'e vremea pentru prânz cu iubita mea'. Fotografia respectivă a fost urmată la ceva vreme de una asemănătoare, în care Felix comentează: 'Uneori are nevoie de o palmă pe fundul ei sexy'.

Din când în când, Mihaela le dă replica celor care o critică pe Internet. 'La 47 de ani, nu e la fel de uşor că la 20… să arăţi trăsnet, dar e mult mai simplu să te SIMŢI tânără, în formă şi iubită. Măcar pentru faptul că ai aflat mult mai multe despre ţine şi pentru că… îţi pasă mult mai puţin de gură lumii :), dar şi pentru că vrei să trăieşti ce-ţi place, ce te amuză, ce te face să iubeşti viaţă, aşa cum vine ea, cu de toate…', a reacționat diva.

Foto: Instagram

Citește și:

Primul iubit al Valentinei Pelinel avea 70 ani. Victor Hugo a ajutat-o să fie celebră în America: 'Mi-a adus protecție'

Soțul Adelei Popescu a mai fost căsătorit o dată. Cine este prima soție a lui Radu Vâlcan: 'Așa a fost să fie'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton