Cine sunt concurentele din sezonul 5 ”Bravo, ai stil!” Patru dintre ele vin din același oraș!

 Alina Dan
.

Cea mai în vogă emisiune de stil din România a debutat cu al cincilea sezon în ultima zi a lui 2018, cu schimbări în juriul care va trebui să dea verdicte pentru cele 10 pretendente la titlul de cea mai stilată fată. Iată cine sunt concurentele din sezonul 5 'Bravo, ai stil!'.

 

VALERIA 

Are 24 de ani și vine din Republica Moldova. Este absolventă a Universității Nationale de Artp Teatrala si Cinematografie și, în prezent, este atât actriță, cât și model. Stilul care o definește: elegant, sexy.

ALINA 

Are 28 de ani și este din Constanța. Alina este absolventă a Facultății de Litere și Limbi Moderne Aplicate (Engleza- Franceza), dar nu profesează, ci și-a urmat pasiunea. Asa că este creator și proiectant de îmbrăcăminte.

Stilul care o definește oscilează între copilăresc, elegant și smart casual.

MIRELA 

Are 29 de ani și este din Râmnicu Vâlcea. Este absolventă de SNSPA ( marketing politic si electoral ), însă, în cazul ei, diploma obținută e doar de palmares, pentru că, în prezent, este make-up artist.

Stilul care o definește: smart casual.

IRINA

Are 30 de ani și vine din Republica Moldova. Pentru ea, muzica și hainele sunt cea mai bună metodă de exprimare. Irina a absolvit Academia de Muzica, Teatru și Arte Plastice și, în prezent, este atât cântăreață, cât și model.

Stilul care o definește: cool, smart casual, elegant, eclectic.
ALEXANDRA
Este a doua constănțeancă din sezonul cinci 'Bravo, ai stil!'. Alexandra are 21 de ani și este studentă a două facultăți: Facultatea de drept (Universtatea din Bucuresti) si Facultatea de litere (Constanta). Cum moda și școala sunt pe primul plan, Alexandra nu lucrează.
Stilul care o caracterizează este: excentric, elegant, original.
BIANCA
Este o suceveancă în vârstă de 20 de ani. Studentă, model și online influencer, spune ea, Bianca este pasionată de modă, fără a-și defini vreun stil personal.
Stilul ei: imprevizibil, divers.
ELIZA 
Are 25 de ani și este a treia constănțeancă din concurs. Absolventă a Facultății de Administrare a Afacerilor, Eliza este, în prezent, model. Pentru ea, 'Bravo, ai stil!' 'e ca un examen' pe care este convinsă că îl va lua cu brio.
Stilul ei: elegant.
NADINA
Are 25 de ani și este din Craiova. Nadina este absolventă de sociologie și engleză și urmează un master în lingvistică engleză la Universitatea Tubingen, Germania, ocupația ei actuală fiind aceea de antreprenor.

Stilul ei: elegant, supra-accesorizat.

CORINA

Are 29 de ani și vine din Tulcea. Privind-o pe Corina în filmulețul de prezentare, îți este clar că idolul ei este nimeni alta decât Iulia Albu.

Corina este absolventă a Facultății de Drept, dar de profesie artist.

Stilul care o definește: eclectic, dark, actual.

ILINCA

Este o tânără de 21 de ani din Constanța (a patra constănțeancă din sezonul 5 'Bravo, ai stil!'). În prezent, este masterand al Facultății de Psihologie din cadrul Universității 'Titu Maiorescu'.

Stilul ei: sport elegant

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton