Îl mai ții minte pe Eduardo Palomo din telenovela Inimă Sălbatică? Ce fac acum copiii lui, la 17 ani de la moartea fulgerătoare a actorului

 Dumba Gabriela
.

Eduardo Palomo a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori din telenovele, iar rolul său, Juan del Diablo din telenovela „Inimă sălbatică” rămâne memorabil. Moartea fulgerătoare a actorului, din urmă cu 17 ani, a venit ca un șoc pentru fani, dar mai ales pentru familie. Doi copii mici au rămas, atunci, fără tată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ambii actori principali din telenovela 'Inimă sălbatică' Edith Gonzalez și Eduardo Palomo au încetat din viață. El în urmă cu 17 ani, iar ea anul trecut, la doar 54 de ani. Edith lupta de o bună perioadă de timp cu un cancer de col, care s-a extins și la ovare.

Pe de altă parte, Eduardo Palomo a murit la 41 de ani, în urma unui infarct. Lua cina alături de soţia sa şi de nişte prieteni, într-un restaurant din Los Angeles, iar în momentul în care unul dintre aceştia a făcut o glumă, actorul a început să râdă puternic, lucru ce i-a provocat stopul cardio-respirator.

A lăsat în urmă o soție devastată de durere și doi copii mici, Fiona și Luca.

Fiica sa a postat recent o fotografie din arhiva personală de familie pe contul de Instagram. Imaginea îi înfățișa pe părinții ei într-o ipostază tandră din anul 1992. Fiona îi calcă pe urmele tatălui ei și este o actriță în plină ascensiune, care care încearcă să își facă un nume independent de cel al tatălui. Ea a jucat în serialul Gossip Girl Acapulco'. Pe de altă parte, mezinul, Luca, s-a îndreptat tot către un domeniu artistic. El a ales domeniul muzical și cântă într-o trupă rock.

Eduado-Palomo-600×444Eduado-Palomo-600×444

Luca începe să semene din e în ce mai mult cu tatăl lui. Mai mult el și-a lăsat părul mai lung, iar asemănarea este izbitoare. Fiona a declarat în 2013 că rolul din serial l-a jucat în memoria tatălui său, cu toate că până atunci nu găsise puterea și curajul să urmărească nicio telenovelă în care a jucat regretatul actor.

Soția sa n-a mai iubit pe nimeni după moartea lui

Soția sa, Carina Ricco, o binecunoscută compozitoare, actriță și compozitoare nu a reușit niciodată să-și mai refacă viața sentimentală, șocul suferit fiind mult prea mare și aceasta preferând să se dedice în totalitate creșterii copiilor.

Atunci când s-a întâmplat tragedia, nu-mi doream să merg mai departe și mă agățam de fiecare vis și de fiecare amintire cu Slăbănogul (așa îl alinta pe Eduardo Palomo). Atunci mi-am zis că trebuie să continui pentru copii.' – declara Carina Rico în 2007 pentru revista People en Espaniol, potrivit redacția.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton