Ce face și cu ce se ocupă Lavinia Șandru, după ce a divorțat și a renunțat la viața publică. S-a reprofilat și are propriile afaceri

 Lupescu Anca
.

Lavinia Șandru a dispărut de vreme bună din viața publică, după ce a renunțat la viața politică și la meseria de jurnalist. Acum, fostul politician a decis să înceapă o viață nouă și s-a reprofilat. Lavinia Șandru a fost aleasă deputat pe listele județului Mureș ale PNL-PD pentru perioada 2004-2008.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ulterior, politicianul a devenit deputat independent și membră a Partidului Inițiativa Națională. Șandru a condus această grupare politică până în 2009, când partidul a fuzionat cu UNPR. Astfel, Lavinia a făcut trecerea de la politică la televiziune. Ea a moderat un talk show începând cu anul 2013 la Realitatea TV.

Plecarea ei de la postul de televiziune a venit cu noi perspective în viața prezentatoarei tv.

Acum, Șandru se ocupă de propria sa pagină de Facebook. Aici ea promovează o campanie numită 'Carte, arte, teatru', conform paginii sale de Facebook. De asemenea, Lavinia Șandru are un parteneriat cu o primărie de sector din București dar și cu Opera Comică pentru copii.

Dincolo de subiecte precum spectacole și cărți, Lavinia abordează și alte teme mai largi precum problema animalelor fără stăpân.

A divorțat de Darius Vâlcov

Cei doi soți au decis să își unească destinele începând cu anul 2005. Pe atunci, le-au fost alături nașii de cununie, Cozmin și Gabriela Gușă. La numai un an de la căsătorie, Lavinia a nascut-o pe fetița lor. Din păcate, după zece ani de la nuntă, mariajul lor s-a sfârșit. Se pare că o influență importantă au avut chiar problemele cu justiția ale lui Vâlcov.

De altfel, căsnicia celor doi rămăsese o perioadă în picioare doar datorită fetiței. Lavinia și Darius duceau de o perioadă vieți separate, însă scandalul mediatic și deciziile aflate din justiție au determinat-o pe jurnalistă să se decidă asupra despărțirii.

„Darius Valcov este sotul meu si tatal fetitei mele, prin urmare nu are cum acest lucru sa nu ma afecteze. Dar pentru ca sunt jurnalist, consider ca e normal sa le propun si aceasta tema de discutie invitatilor mei. Eu nu am sa comentez nimic, eu nu am sa zic nimic indiferent ce vor zice ei, nici da, nici ba, pentru ca nu vreau sa influentez cu nimic mersul lucrurilor in justitie. Nici mie nu-mi este usor!', a spus Lavinia Șandru, la Realitatea, conform obiectiv.info.

53470-lav_XL-153470-lav_XL-1

Rares Bogdan i-a luat apararea la acea vreme colegei de trust. „Colectia de arta a lui Darius Valcov este inclusiv o surpriza pentru Lavinia Sandru, ca sa n-o mai injurati pe Lavinia. Lasati-o in pace! Fata are cu el ce aveti dumneavoastra cu el de vreo 5 ani. Au un copil impreuna. Sunt multi care au copii impreuna. Cam asta este relatia lor, un copil. In rest, de unde sa stie fata ca lui ii placea atat de mult arta sau ca ii placeau atat de mult cimitirele? Ca era mai morbid in gusturi, asa?', a declarat Rareş Bogdan, potrivit gandul.info.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton