Hayden Panettiere a vorbit despre depresia postnatală

 Florentina Liutic
.

Invitată în platoul emisiunii Live ! with Kelly and Michael, actriţa Hayden Panettiere a declarat că se identifică cu depresia postnatală de care suferă personajul pe care îl interpretează în serialul „Nashville'.

 

hayden

Mamă a unei fetiţe, Kaya, născută în luna decembrie şi al cărei tată este jucătorul de box Wladimir Klitschko, Hayden le-a transmis un mesaj inspiraţional tuturor mămicilor care trec prin aceasta depresie.

 

Este un lucru pe care îl trăiesc toate femeile. Când auzi de depresie postnatală, te gândeşti la următorul lucru: Eu nu am simţit niciodată asta. Unele femei trec prin asta. Dar nu vă daţi seama de cât de complexa este această problemă. Este ceva despre care trebuie să vorbim. Femeile trebuie să ştie că nu sunt singure şi că depresia se tratează'.

 

Actriţa a vorbit şi despre preconcepţiile pe care le au femeile şi cei din anturajul lor despre depresia postnatală. Ea a spus că multe femei cred că nu există aşa ceva, că sunt doar hormonii de vină. Se comportă ca şi cum nu ar avea nimic. Şi devine de necontrolat. Este dureros şi înfricoşător, iar femeile au nevoie de ajutor de specialitate'.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton