Courtney Love nu a fost invitată la căsătoria fiicei sale

 Florentina Liutic
.

Frances Bean Cobain, fiica lui Kurt Cobain şi a lui Courtney Love, s-a căsătorit în secret cu Isaiah Silva, alături de care formează un cuplu de aproximativ 5 ani.

 

Ceremonia a fost una restrânsă, iar Courtney Love nu a fost invitată, ceea ce a afectat-o profund, conform unei surse citate de E! News.

 

„Courtney este foarte fericită pentru Frances, dar tristă pentru că nu a fost invitată la această nuntă', a adăugat aceeaşi sursă.

 

La ceremonie au asistat 15 invitaţi, iar Frances şi-a anunţat mama că s-a căsătorit doar după nuntă. Fiica celebrului artista a căutat întotdeauna stabilitatea în viaţa de familia, iar Isaiah i-a oferit exact ceea ce îşi dorea.

 

Courtney este de acord cu această căsătorie, ea apreciindu-l pe tânăr şi considerându-l un ginere bun.

 

În urmă cu mulţi ani, Courtney Love se căsătorea cu Kurt Cobain pe o plajă din Hawaii în faţa unui număr mic de invitaţi. Iată că peste ani, fiica ei repetă povestea.

 

Recent, Courtney a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie din tinereţe, în care Frances nu era decât un bebeluş. „Sunt atât de tristă. Copilul nostru este acum adult', a scris vedeta, care a mărrturisit şi cât de mult îi lipseşte Kurt.

 

Foto: Hepta, Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton