Grațiela Duban a cedat la Survivor România, după două luni în Dominicană. Mesajul primit de copilul ei a făcut-o să plângă în hohote

 Dumba Gabriela
.

Survivor România continuă cu greu pentru Grațiela Duban, aflată de două luni departe de casă, dar mai ales de copilul ei, tocmai în Republica Dominicană. Concurenta show-ului de la Kanal D a primit un mesaj emoționant de la băiețelul ei și al lui Andrei Duban, care a făcut-o să izbucnească în plâns.

gratiela-bun-1gratiela-bun-1

'Ne uităm la tine și de fiecare dată parcă vrem să intrăm prin ecran, să te ajutăm cu o aruncare, pe un traseu, oriunde…Ești minunată, pentru noi ești Simona Halep. Suntem aici cu toții, casa este plină de copii și, astăzi, facem o petrecere pentru băiatul nostru, care, azi, împlinește 8 ani. Simțim că te gândești la noi, în fiecare noapte, în fiecare zi, în fiecare rugăciune, ești în gândurile noastre. Te pupăm,te iubim și te încurajăm cu toții, să faci tot ce crezi tu de cuviință, pentru că noi suntem super, super mulțumiți și mândri de tine. Ține-o tot așa, ești campioana inimilor noastre! Așa că, hai Grați, te iubim!', i-a transmis Andrei Duban soției sale, după ce Faimoșii – echipa din care face parte Grațiela a câștigat proba de comunicare la Survivor România.

Citește și:

Cine este Graţiela Teohari Duban, concurentă Survivor România 2020

Dacă mesajul soțului a emoționat-o teribil și i-a smuls lacrimi, Grațiela a cedat de-a dreptul când l-a auzit pe cel mic și s-a prăbușit la podea, în hohote de plâns.

'Mami, cât de mult te iubesc, am încredere în tine că vei câștiga orice, orice își dorești tu, tu vei câștiga, până și acest joc de comunicare. Dacă l-ai văzut, înseamnă că ai câștigat. Mămiucu… dacă tu plecai prima de la Survivor, tu erai câștigătoare pentru mine oricum. Ești cea mai bună', a spus micuțul Armin.

'Am un copil de opt ani, care stătea pe canapea ca un băiat, domnule, ca un băiat mare și puternic! Doamne, Armin, nu îmi vine să cred, ce mare a crescut, ce matur e…Îmi este atât de dor de el', a conchis Grațiela.

Momentul a impresionat-o teribil și pe Anca Țurcașiu, care a comentat pe Facebook, pe pagina lui Andrei Duban – 'Hai, că m-ați făcut să lăcrimez! Câtă emoție!'.

Citește și:

Reacția lui Andrei Duban, după ce și-a văzut soția în brațele altui bărbat

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton