Andreea Bălan a dezvăluit motivul despărțirii de George Burcea. Ce reproșuri îi făcea tatăl fetițelor sale: ”Mă gândeam că are pe altcineva”

 Stamen Diana
.

La aproape jumătate de an de la nuntă, artista se pregătește să divorțeze de tatăl fetițelor sale. Andreea Bălan a fost invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show, unde a dezvăluit motivul despărțirii de George Burcea. Vedeta nu și-a imaginat nicio secundă că va ajunge o mamă singură și suferă cumplit în urma separării.

După patru ani și jumătate, căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea ajunge la final. Actorul este cel care a luat decizia de a pleca din casa vedetei. Invitată în platoul emisiunii Xtra Night Show, Andreea Bălan a vorbit despre motivul despărțirii de George Burcea.

Artista este foarte afectată de ceea ce se întâmplă în viața ei și a slăbit foarte mult. Andreea Bălan încearcă să fie puternică pentru fetițele sale, Ella și Clara.

'Am ținut în corp și de aceea am slăbit foarte mult. E o situație pe care eu nu am putut să o schimb. E o situație care nu a ținut de mine. Nu am avut ce să fac. Într-o relație greșesc amândoi, iar când se ajunge la o despărțire amândoi au greșit. În situația de față, eu eram OK, eram fericită. Eu nu aveam ce să-i reproșez. Am început să-i reproșez în decembrie, pentru că el atunci și-a schimbat comportamentul.

Discuțiile au început în luna decembrie. Eu atunci am observat o schimbare în comportamentul lui. El nu mai are așa drăgăstos, la fel de afectuos, el mai lipsea niște nopți de acasă și se ducea la prietenii lui. Când l-am întrebat ce are mi-a spus niște lucruri care m-au durut. Mi-a spus că nu mai simte. Că nu mai are sentimente puternice pentru mine. Am zis că este stresat și că lucrează la carte. Mă gândeam că a deschis cutia Pandorei, că nu i s-au vindecat niște răni din trecut. Eu am dat vina pe situație', a declarat Andreea Bălan.

Citește și: George Burcea face haz de necaz, după ce a fost prins drogat la volan.Soțul Andreei Bălan a făcut o glumă neinspirată pe Instagram

Andreea Bălan a ținut să precizeze că motivul despărțirii de George Burcea nu este legat de scandalul cu tatăl lui. Totul a început în luna decembrie, când actorul și-a schimbat complet comportamentul.

'După ce ne-am întors din vacanță, într-o lună m-am trezit că nu mai am familie. (…) Departe gândul meu că eu m-am despărțit de George doar pentru că s-a aflat că tatăl lui e așa. Nu acesta a fost motivul', a mai spus vedeta.

'Au fost certuri mari, de asta spun că s-a schimbat mult. A fost greu. Au fost mai multe certuri. Eu de fiecare dată am încercat. Uite familia, uite ce minunați suntem împreună. Noi n-am avut probleme grave. Eu cred că a contat foarte mult că a deschis o traumă singur. El nu a dorit ajutorul meu, nu a dorit nici ajutor de specialitate', a declarat Andreea Bălan.

Ce îi reproșa George Burcea Andreei Bălan

Andreea Bălan este o femeie foarte puternică și asta datorită situațiilor prin care a trecut încă de la o vârstă fragedă. Înainte de a lua decizia de a se despărți de vedetă, George Burcea îi reproșa mai multe lucruri. Andreea Bălan a dezvăluit ce îi spunea soțul ei.

'Comportamentul lui s-a schimbat din diferite motive. La un moment dat mi-a zis că la umbra unui copac nu crește nimic și de aceea am făcut și postarea aceea pe Facebook. Și m-am gândit ce vină am eu că sunt o femeie puternică?! Pe lângă muzică, eu mi-am dorit foarte mult o familie. Dacă eram axată pe carieră nu făceam doi copii sau nu eram cu el, nu făceam nunta', a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Citește și: Andreea Bălan spune adevărul problemele în căsnicie:'Nu mi-am dorit să fiu o mamă singură' | EXCLUSIV

Văzând comportamentul schimbat al lui George Burcea, Andreea Bălan a încercat să afle care este motivul, pentru că nu-și dorea sub nicio formă să se ajungă la despărțire. Artista a observat că ceva nu este în regulă cu tatăl fetițelor sale și chiar s-a gândit că este înșelată. Andreea Bălan a făcut aproape orice ca sa să-și salveze căsnicia, însă George Burcea nu vrea să se mai întoarcă la ea.

'În ultimul timp, bănuiam că ceva este în neregulă, şi mă gandeam că ori are pe altcineva, ori consumă ceva. Mie mi s-a confirmat odată cu ceea ce ştiţi şi voi. Şi i-am spus să facem terapie de cuplu, sau separat, să fie bine, dar nu a vrut', a adăugat cântăreaţa.

FOTO: Facebook

Andreea-Bălan-și-George-Burcea-1-2Andreea-Bălan-și-George-Burcea-1-2
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton