Andreea Bălan vrea să se împace cu George Burcea. Ce condiție i-a pus vedeta soțului ei pentru a-l primi înapoi: ”Eu am tot așteptat să-și revină”

 Stamen Diana
.

Andreea Bălan și-a dorit să aibă o familie, iar faptul că acum este la un pas de divorț a dărâmat-o. Artista s-ar împăca cu George Burcea, însă tatăl fetițelor sale trebuie să îndeplinească o condiție.

George Burcea a fost cel care a vrut să se despartă de Andreea Bălan, iar artista a încercat să facă orice ca să-și salveze căsnicia. Actorul nu mai vrea sub nicio formă să se întoarcă la familia lui.

Andreea Bălan a fost invitată la Xtra Night Show, unde a spus tot ce are pe suflet. Artista trece printr-o perioadă foarte grea și încă nu realizează ce i se întâmplă cu adevărat.

'Eu nu mi-am dorit să se ajungă aici. Nu m-am căsătorit în septembrie ca să mă despart în martie. Am făcut nunta și am mers în biserică cu gândul că nu ne vom separa și că vom rămâne împreună până la adânci bătrâneți. Îmi pare foarte rău că s-a ajuns aici. (…) Nu am putut să vorbesc pentru că nici eu nu știam ce se întâmplă cu mine, ce se întâmplă cu noi. De o lună să întâmplă lucrul acesta. A existat o situație extrem de dificilă. Pot să spun ceva concret; ne-am separat', a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Cu lacrimi în ochi, artista a povestit toate măsurile pe care le-a luat pentru a-și salva căsnicia, însă soțul ei a refuzat orice soluție de împăcare.

'Eu trăgeam de relație. Am încercat să mă împac. Am încercat să rezolvăm problema. Eu am încercat foarte mult să repar și să fim împreună. Mi-am dorit mult doi copii și mi-am dorit această familie cu el. Ne-am cunoscut la filmările unui videoclip și din prima clipă am știut că el va fi tatăl copiilor mei', a mai declarat vedeta.

Andreea Bălan și-ar fi dorit să rămână cu George Burcea până la sfârșitul vieții și a mărturisit care este motivul pentru care a ales să facă nunta. Artista, în urmă cu un an, a fost la un pas de moarte pe masa de operație, iar atunci s-a gândit că dacă ea nu va mai fi, George va fi singurul care va avea grijă de fetițe.

'Inițial am zis că nu vreau nuntă. Poate ani de zile am negat nunta din cauza unor răni de-ale mele din trecut. Pe patul de spital mi-am dat seama că dacă eu aș muri, el nu ar avea acces la anumite lucruri care să aibă grijă de fete. Voiam să fim împreună până la sfârșitul vieții', a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan s-ar împăca cu George Burcea dacă el ar vrea

În ciuda a tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă, Andreea Bălan se gândește la o posibilă împăcare cu George Burcea. Artista a mărturisit că l-ar primi înapoi doar dacă el își va schimba comportamentul și va fi la fel ca înainte.

'Eu am tot așteptat să-și revină și să vină înapoi. În mintea mea a fost că o să fie bine. El nu-și mai dorește să vină înapoi. E greu că încerc să mă adaptez unei situații pe care nu mi-am dorit-o. El va veni în vizită oricând își dorește. Eu încă am imaginea cu mine intrând în biserică, cu o trenă lungă, și ce minunați eram amândoi. Mintea îmi joacă feste. Da, dar iertarea asta vine dacă el își dorește să fie ca înainte. Nu are cum să existe o iertare dacă el continuă așa. Eu îmi doresc ca el să-și revină și să fie ca înainte. Eu nu pot să-l țin legat. Dacă el nu-și mai dorește această familie evident că vom ajunge la divorț. Nu poți să stai luni de zile să aștepți pe cineva care nu dă un semn', a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

FOTO: Facebook

Andreea-Bălan-și-George-Burcea-1-3Andreea-Bălan-și-George-Burcea-1-3
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton