Grasu XXL, primele declarații după ce a ajuns la Poliție, în urma scandalului cu fanul pe care l-a înjurat: "De ce să-mi pară rău?"

 Dumba Gabriela
.

Grasu XXL a făcut primele declarații, după ce a ajuns la Poliție, în urma scandalului de la Festivalul Nostalgia. Rapperul a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, la concertul pe care l-a susținut acum câteva zile în Parcul Izvor din București, dar susține că nu regretă că a amenințat un spectator.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Rapperul Grasu XXL a ajuns în fața polițiștilor pentru a da declarații în dosarul în care e cercetat pentru că și-a amenințat un fan cu bătaia. Într-un video publicat pe TikTok, se vede cum Grasu XXL a stropit cu apă şi l-a înjurat pe un tânăr care i-a reproşat că promovează jocurile de noroc. Poliția s-a autosesizat.

65840345_2627391383938407_8586679363271917568_n65840345_2627391383938407_8586679363271917568_n

Grasu XXL, primele declarații după ce a ajuns la Poliție, în urma scandalului cu fanul pe care l-a înjurat

Grasu XXL a mărturisit că întreg scandalul a pornit din momentul în care tânărul i-a luat microfonul, în plin concert, și nu a mai vrut să i-l înapoieze.

Artistul a recunoscut că atitudinea sfidătoare a bărbatului l-a enervat, iar din acest motiv a decis să-l stropească cu apă:

„N-a vrut să-mi dea microfonul înapoi. Când i-am zis să-mi dea microfonul înapoi mi-a zis: „Și ce îmi faci?”. Și atunci l-am stropit cu apă. Limbajul la noi rapperii așa e el, violent, era concert de rap, nu de folk.

M-a deranjat foarte tare.

O, doamne, bine că n-am fost destul de aproape (n.r. întrebat dacă a vrut să-l lovească). Avea o față, copil nu era, poate că dacă era copil nu mă enerva atât de tare. Era la modul „Ce-mi faci, ce-mi faci?”, nu am putut să mă abțin. M-am enervat”, a declarat Grasu XXL, potrivit spynews.ro.

Citește și: Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit după 12 ani. Primele lor declarații:'Vom crește fetița împreună'

Grasu XXL a ajuns astăzi la Poliție, după scandalul de la Nostalgia

Poliția face cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Având în vedere apariția unor imagini video pe rețelele de socializare, cu privire la faptul că un artist, în timpul unui concert care a avut loc în Sectorul 5, ar fi amenințat un bărbat, Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele:

În data de 29 iunie a.c., în urma apariției unor imagini video, pe rețelele de socializare, în care un artist ar fi amenințat un bărbat, în timpul unui concert, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 17 Poliție au demarat cercetări, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5', au anunțat polițiștii.

Grasu XXL s-a prezentat azi în fața polițiștilor din Capitală, pentru a da declarații cu privire la incidentul cu pricina. La ieșirea din secție, artistul a dezvăluit că fanul pe care l-a înjurat la concert se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Întrebat dacă regretă gestul făcut, rapperul a menționat că ar proceda la fel, dacă situația s-ar repeta: „Le-am povestit ce s-a întâmplat (n.r. polițiștilor). Era matol (n.r. beat), era matol oricum, eu nu beau, eu nu eram.

N-aș spune că îmi pare rău, dacă s-ar întâmpla din nou, cred că l-aș stropi cu apă din nou. Trebuie să înțelegem că rapperii sunt rapperi, când vii la un concet de rap trebuie să știi la ce vii”, a adăugat Grasu XXL.

Ce s-a întâmplat la Nostalgia, între Grasu XXL și un fan

Într-un filmuleț ajuns viral pe TikTok, se vede și se aude toată întâmplarea dintre cei doi. „Ooo, fotoliu pentru casă. Casa ce? Casa Pariurilor pentru Grasu’, i-a spus fanul lui Grasu XXL.

La rândul său, artistul nu s-a mai putut abține și a avut o reacție ieșită din comun. Până să acționez paza și să-i ia microfonul tânărului, Grasu XXL deja îl stropise cu apă pe bărbat, apoi a început să-l insulte. Mai mult, și-a îndemnat publicul să facă la fel. 

„Doamne, proști sunt pe lumea asta. Jesus, ești prea prost, du-te acasă. Nu mai mânca droguri, du-te acasă ca să nu îți iei și bătaie pe aici, prostule care ești’, sunt câteva replici venite din partea celebrului rapper, fiind vizibil foarte iritat. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton