Otilia Bilionera, un nou proces cu fostul impresar. Vrea să-i ia numele de scenă: "Nu mi-a venit să cred..."

 Raiciu Adriana
.

Otilia Bilionera are un nou proces cu fostul impresar. Otilia Bilionera se bucură de un succes răsunător, însă a avut parte de multe probleme pe parcursul evoluției sale artistice. Artista susține că fostul impresar nu i-a oferit o sumă mare de bani și a ajuns în judecată din acest motiv. Recent, vedeta a aflat că i-a fost deschis un altul. Iată declarațiile făcute de aceasta!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Otilia Bilionera este una dintre cele mai apreciate artiste de la momentul actual. Vedeta a reușit să impresioneze pe toată lumea cu piesele sale și se bucură de un succes răsunător. Însă, cântăreața recunoaște că a avut parte de multe probleme pe parcursul evoțuiei sale artistice. În urmă cu ceva timp, fostul ei impresar i-ar fi luat o sumă mare de bani și vedeta nu ar fi văzut nici măcar un bănuț. Astfel, cei doi au ajuns în fața judecătorilor.

Clipboard01-11Clipboard01-11

Recent, fosta concurentă de la Survivor România a aflat că i-a fost deschis un proces de Ionuț Bejinariu, cel cu care a colaborat timp de mai mulți ani. Iată primele declarații ale acesteia despre situația actuală!

Citește și: Otilia Bilionera și-a dat în judecată fostul impresar, înainte de plecarea la Survivor: „Vorbim de sute de mii de euro’

Citește și: Otilia Bilionera și Emil Rengle, apropieri intime la Survivor.În ce ipostaze au fost filmați

Citește și: Marius Elisei, primele declarații despre neînțelegerile cu Oana Roman:Cea mai importantă este Isabela. Prefer să fiu criticat, decât să…

Citește și: Teodora și Alex Marcu de la Insula Iubirii vor deveni părinți:'Vom avea…'

Otilia Bilionera are un nou proces cu fostul impresar. Vrea să-i ia numele de scenă

Otilia este pe val, ea dând lovitura în industria muzicală cu hitul Bilionera, însă, din păcate, nu a avut de profitat decât din punct de vedere a capitalului de popularitate de pe urma muncii sale. S-a judecat cu fostul ei impresar și a pierdut prima luptă cu aceasta.

Recent, îndrăgita artistă a aflat că Ionuț Bejinariu i-a deschis un alt proces prin care vrea să o lase fără dreptul de a-și mai folosi numele.

'Nu mi-a venit să cred că mă dă, el, în judecată. M-a reclamat că mi-am înregistrat la OSIM numele de Otilia Bilionera. Zice că este al lui. Păi ce înseamnă Bilionera fără imaginea mea? Adică, sincer, cum să spună că numele pe care l-am folosit îi aparține lui? Cum să îl folosească el când imaginea Bilionera este asociată cu a mea?', a spus Otilia, revoltată, potrivit Fanatik.

Totodată, Otilia Bilionera este optimistă și speră să i se facă dreptate.

'Până la urmă voi câștiga, nu îmi fac griji, e vorba de drepturile mele. Dar mă deranjează că trebuie să mă duc în instanță pentru ceva care mi se cuvine, pentru ceva care era stipulat într-un contract, pentru munca mea. Și, sincer, uneori mi-e și teamă cu justiția, uneori parcă sunt mai favorizați hoții, nu cei cinstiți', a mai spus aceasta, potrivit sursei citate anterior.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton