Horoscop 30 iunie 2022. Gemenii se îndrăgostesc

 Oana Pantazi
.

Horoscop 30 iunie 2022. Sfârșitul de lună vine cu promisiuni pentru unele zodii, cu provocări pentru altele, dar, în cele din urmă, intrarea în luna lui Cuptor va fi însoțită de pozitivism și speranță într-un viitor mai bun. Azi va fi însă o zi în care mulți nativi vor fi puși pe jar din punct de vedere amoros.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Horoscop 30 iunie 2022. Berbec

Vei începe ziua în forță, însă nu totul va merge ca pe roate la job… Din păcate, cineva din anturajul profesional îți va înșela așteptările. Vei recupera însă pe parcurs, iar acasă vei avea parte de o seară în doi liniștită. Atenție la cheltuieli însă, ai mari șanse să faci investiții păguboase!

Horoscop 30 iunie 2022. Taur

Azi vei reuși să punctrezi decisiv la job, unde vei îți vei impresiona superiorii cu ideile tale novatoare. Ai toate șansele să faci un pas important în carieră și să te bucuri, în paralel, și de o mărire de salariu consistentă. Viața amoroasă trenează însă, iar asta te descumpănește cel mai tare…

Horoscop 30 iunie 2022. Gemeni

Deși concentrarea ta este exclusiv pe carieră, fiindcă ai planuri mari de viitor, iată că astrele te surprind din alt unghi… Azi ar putea apărea în viața ta cineva care va face să-ți bată inima mai tare. Vrând, nevrând, va trebui să admiți că te îndrăgostești. Nu e exclus ca până la finele anului să bată clopotele de nuntă!

Citește și: Cele mai norocoase zodii în dragoste în iulie

Citește și: Zodii puse pe scandal în luna iulie.Ferește-te de ele!

Citește și: Zodiile celor mai capricioase femei.Cum se comportă când sunt indispuse

Citește și: 5 zodii periculoase.Îți pot face foarte mult rău!

Horoscop 30 iunie 2022. Rac

În sfârșit reușești să-ți găsești echilibrul în viața profesională, dar și în cea de familie! Concesiile făcute în ambele părți te vor ajuta să trăiești mai bine și să-ți faci puțin timp și pentru sufletul tău. Nu în ultimul rând, partenerul de viață va da dovadă de mai multă empatie și înțelegere.

Horoscop 30 iunie 2022. Leu

Energia de care dai dovadă azi îi va capacita pe toți cei din jurul tău și te vei bucura de o zi excelentă. Profită de asta pentru a-ți rezolva și problemele de cuplu, care trenează de ceva vreme! Partenerul de viață va fi plăcut surprins de dorința ta de a face lucrurile să meargă.

Horoscop 30 iunie 2022. Fecioară

Astrele te favorizează azi atât din punct de vedere profesional, cât și financiar, așadar bate fierul cât e cald! Încearcă totuși să nu exagerezi în privința cheltuielilor, oricât de tentant ar fi shoppingul online. Și viața de cuplu e bine aspectată, iar dacă ești singură ai putea cunoaște pe cineva chiar azi.

Horoscop 30 iunie 2022. Balanță

Este o zi dificilă pentru tine, marcată de probleme, dar, paradoxal, frumoasă. Iar asta deoarece te vei bucura din plin de ajutorul colegilor de serviciu și, cu precădere, de expertiza cuiva pe care îl placi. E foarte posibil să se înfiripe o idilă la job, chiar dacă asta nu face parte din planurile tale.

Horoscop 30 iunie 2022. Scorpion

Provocările zilei de azi aproape că îți vor pune capac, așadar vei lăsa mândria la o parte și vei cere ajutorul. Vei reuși, astfel, să le schimbi celor din jur părerea despre tine și vei comunica mai eficient cu colegii. Astrele te favorizează din plin pe plan amoros, iar relația de cuplu se îmbunătățește.

Horoscop 30 iunie 2022. Săgetător

Azi, stima de sine e la nivel jos, iar asta nu te va ajuta să performezi ca de obicei. În schimb, vei realiza că ai nevoie de puțin timp și pentru sufletul tău, așadar ziua s-ar putea închiea cu o vizită la salon sau cu o sesiune de shopping în mall. Un bărbat pe care îl placi îți va face seara mai frumoasă.

Horoscop 30 iunie 2022. Capricorn

Vei munci mai mult ca niciodată azi, însă vei reuși să te faci remarcată la nivel înalt. Aceeași pasiune o vei afișa și în scop personal, astfel încât vei duce la bun sfârșit tot ceea ce întreprinzi. Astrele te favorizează și în plan material, însă partea amoroasă lasă de dorit. Atenție la crizele de gelozie!

Horoscop 30 iunie 2022. Vărsător

Odată cu ultima zi din lună se sfârșește și răbdarea ta… Consideri că ai muncit prea mult până acum și că te-ai dedicat exclusiv celor apropiați. A venit momentul să faci ceva și pentru tine, și vei începe cu o vacanță, evident, la mare. Cineva din anturaj îți va face o propunere surprinzătoare.

Horoscop 30 iunie 2022. Pești

Astrele te favorizează azi pe plan profesional și material și îți dau un imbold și în ceea ce privește viața amoroasă. Totul este să te decizi odată ce vrei și să lași comoditatea la o parte! Dacă ești într-o relație de cuplu, perechea ta îți va da un ultimatum și te va obliga să devii o persoană asumată.x

Foto: Shutterstock

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton