Cum arată Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, în al treilea trimestru de sarcină: „Bebelușa mea crește și am doar…”

 Borcilă Andreea
.

Cum arată Alice Cavaleru în al treilea trimestru de sarcină. Ea și Vladimir Drăghia sunt în culmea fericirii, de când au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară, tot de fată. Împreună, mai au o fiică, pe nume Zora, în vârstă de cinci ani. Modelul a publicat, recent, câteva fotografii cu burtica de gravidă, alături de un mesaj emoționant. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au anunțat, acum câteva luni, că vor deveni părinți pentru a doua oară. Chiar în prima zi de Paște, cei doi au dat vestea cea mare pe rețelele sociale și anume, au dezvăluit sexul bebelușului, astfel că Zora, primul copil al cuplului, va avea o surioară. 

alice-cavaleru-7alice-cavaleru-7

Vladimir Drăghia urmează să devină tată pentru a doua oară și este în culmea fericirii. El și Alice Cavaleru sunt împreună din 2014, dar și-au unit destinele pe plajă, la mare, abia în 2018. 

Citește și: Cum au aflat Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia că vor mai avea un copil și cu ce probleme s-au confruntat:”Credeam că are legătură cu infertilitatea”

Citește și: Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au dezvăluit sexul bebelușului:„Ne bucurăm să împărtășim cu voi această mare bucurie'

Citește și: Niculina Stoican, cu lacrimi în ochi astăzi, când ar fi fost ziua de nume a lui Petrică Mîțu Stoian:”Lucruri nevăzute ne-au legat”

Citește și: Grasu XXL, cercetat de Poliție, după ce a agresat și înjurat un fan, în timpul unui concert:„Du-te acasă ca să nu îți iei și bătaie pe aici'

Cum arată Alice Cavaleru în al treilea trimestru de sarcină

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au devenit, pentru prima dată, părinți acum cinci ani. Împreună, o au pe Zora Alaia, care s-a născut pe cale naturală, puțin mai devreme, la 37 de săptămâni. Acum câteva luni însă ambii au dat vestea cea mare pe rețelele sociale, unde au anunțat că vor deveni părinți pentru a doua oară, tot de fată. Modelul a intrat deja în al treilea trimestru de sarcină și își dorește să nască, din nou, pe cale naturală. Pe pagina de Instagram, vedeta a postat o serie de fotografii, alături de un mesaj care i-a emoționat pe fani. 

„Hai că am și poze cu burtica!??? Nu știu cum se face, dar când stau la poze de gravidă, reușesc să par mai însărcinată decât sunt la momentul respectiv, iar când e nevoie să ascund, well… mă descurc foarte bine. Am făcut poze în care nu par însărcinată acum o lună.? Eei, a început trimestrul al treilea și vreau să mă bucur cât mai mult de burtică, de șoldurile pufoase, de gușă, de tot! Bebelușa mea crește și am doar motive de bucurie că pot să am grijă de ea cum trebuie. #goodvibesonly ?', a scris ea în postare. 

Cum a aflat Alice Cavaleru că este, din nou, gravidă 

Acum ceva timp, Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru și Zora, fiica lor, au fost invitați în platoul Teo Show, de la Kanal D, pentru a împărtăși prin ce emoții trec în această perioadă. Vladimir Drăghia a dezvăluit că, de data aceasta, sarcina nu a fost una întâmplătoare pentru că își doreau foarte mult încă un copil.

„N-a fost întâmplător, de data asta (…), ajunsesem să ne dorim destul de tare încă un copil, cam de un an de zile. Noi credem că are cumva legătură cu stresul, infertilitatea. Imediat ce am putut să ne relaxăm puțin s-a îmtâmplat minunea. Am rezolvat-o și pe asta în ianuarie, mi-am luat o grijă’, a spus Vladimir Drăghia.

„Eram în Thailanda când am aflat, mi-am făcut un test! Mâncăm numai mâncare thailandeză și după ce am aflat, cam la trei zile, s-au instalat grețurile și n-am mai putut să mănânc nimic. Am mâncat doar din meniul pentru copii! A fost foarte diferit față de sarcina cu Zora. Primul trimestru mi-a fost greață non-stop, zi și noapte. Mâncăm la 2 noaptea’, a dezvăluit și Alice Cavaleru. 

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton