În plin proces de divorț, Mihaela Cernea neagă acuzațiile inițiale că soțul ei, Costin Craioveanu, ar fi bătut-o. Ce a declarat pictorul: "Cum să-i dați, mă..."

 Dumba Gabriela
.

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu sunt în plin proces de divorț, unul dintre motive fiind violența domestică din timpul căsniciei lor de 21 de ani. Costin Craioveanu a negat tot timpul că și-a bătut soția, dar Mihaela Cernea obținuse chiar un ordin de restricție împotriva lui. Iată că artista a revenit asupra acuzațiilor și acum neagă existența violenței fizice în mariajul lor.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

După ce a intentat divorțul, cerând desfacerea căsniciei de 21 de ani cu artistul Costin Craioveanu, pe motiv că acesta a bătut-o, Mihaela Cernea s-a răzgândit. Se pare că pictorul a avut tot timpul dreptate atunci când a infirmat insistent că și-a bătut vreodată soția.

543543

Mihaela Cernea neagă acum că a fost bătută de Costin Craioveanu

Răsturnare de situație în cazul divorțului dintre Mihaela Cernea și Costin Craioveanu. La începutul anului, artista și-a acuzat soțul de violență, a cerut ordin de restricție pe numele lui și a depus actele de divorț. Bărbatul a negat acuzațiile la acea vreme, iar cântăreața pare să fi ajuns să fie de acord cu el.

Chiar dacă se află în proces de divorț și a obținut un ordin de restricție împotriva încă soțului ei, Mihaela Cernea susține acum că în căsnicia ei nu a existat violență fizică, potrivit Spynews.

Citește și: Cum arată copiii Mihaelei Cernea și ai lui Costin Craioveanu.Artiștii divorțează după 18 ani

Citește și: Mihaela Cernea divorțează de Costin Craioveanu, după ce ar fi bătut-o:„Am introdus actele’. Reacția pictorului

Costin Craioveanu a infirmat tot timpul că și-a bătut soția, pe Mihaela Cernea

Mihaela Cernea și Costin Craioveanu se află în plin proces de divorț, după o căsnicie de 21 ani. Ea a fost cea care a depus actele la Judecătoria Sectorului 5. Tot acolo, fosta membră a trupei Class a introdus un ordin de restricție împotriva pictorului, în luna ianuarie.

Acum ceva timp, Costin Craioveanu a avut o nouă reacție vehementă, pe rețelele de socializare. Acesta a susținut că e un tată care are grijă de copiii lui și că nu a bătut în viața lui o familie.

„Cum să-i dați, mă, iubitului tău ordin de protecție? La 200 m de casă? Când eu stau acasă și hrănesc pisici, dorm cu ele în casă, am grijă de copii și n-am „bătut’ în viața mea o familie’, a scris Costin Craioveanu pe rețelele de socializare.

În continuare, Costin Craioveanu a relatat o întâmplare nefericită și a precizat că nu ar fi bătut niciodată o femeie. Acesta a susținut că niște bărbați i-ar fi rupt mâna ca să nu-i filmeze. Din această cauză, spune el, nu a mai putut picta vreme de câteva luni.

„’M-am bătut’ cu niște țărănuși din Sălăjan care mi-au rupt mâna să nu-i filmez, care aveau amante și n-am vrut să te las cu ăia, cu așa vibrație joasă’, a adăugat el.

Costin Craioveanu către Mihaela Cernea: „Să ții minte că…’

În încheierea mesajului, Costin Craioveanu i-a transmis Mihaelei Cernea că el a fost „cel mai mișto bărbat’ din viața ei.

„Justiția o să facă dreptate…că n-am mai pictat de 3 luni… având mâna dreaptă ruptă din umăr. Dumnezeul meu îmi va face dreptate… sau lor…P.S. Să ții minte că cel mai mișto bărbat din viața ta, Mihaela Craioveanu, a fost Costin Craioveanu… restul e populație’, a scris Costin Craioveanu, pe Facebook, în aprilie.

Ce i-a mai transmis Costin Craioveanu soției sale, Mihaela Cernea, pe Facebook.

„Ce a fost a fost…nimic nu va mai fi. Să iubești un om 21 de ani și să faci dragoste cu el zilnic…și nimic din cele spuse pe la ziare și judecători să fie 15 la sută adevăr?

De ce ai stat iubita mea cu mine?…Dacă nu mă iubești…21 de ani? De când v-am construit case…v-am dus în toate vacanțele în Europa…cu iubire și cu cele mai mișto mașini, hoteluri și iubire. De ce?’, i-a reproșat pictorul Mihaelei Cernea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton