Cine este și cum arată iubita lui Bogdan Ionescu, ispita de la Insula Iubirii. A uitat-o complet pe Hannelore

 Miniosu Alexandra
.

Cine este și cum arată iubita lui Bogdan Ionescu, ispita de la Insula Iubirii. Bogdan Ionescu a participat la Insula Iubirii în două sezoane distincte, atât în calitate de concurent, cât și de ispită. Anul acesta, telespectatorii l-au putut vedea într-o altă ipostază, fără Hannelore, fosta lui parteneră. Se pare că după sezonul 6 acesta și-ar fi găsit marea dragoste.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată iubita lui Bogdan Ionescu, ispita de la Insula Iubirii. Bogdan Ionescu continuă să-și surprindă fanii! După ce a participat la Insula Iubirii, atât în calitate de concurent, cât și de ispită, tânărul le-a dezvăluit ce schimbări majore au avut loc în viața lui sentimentală. Se pare că bărbatul se iubește acum cu o altă tânără, alta decât Hannelore.

bogdan-ionescu-insula-iubirii-5bogdan-ionescu-insula-iubirii-5

Cine este și cum arată iubita lui Bogdan Ionescu, ispita de la Insula Iubirii. Prima dată, telespectatorii l-au văzut pe Bogdan Ionescu ca și concurent, în sezonul 4. Acesta a venit alături de Hannelore, iubita lui de atunci, pentru a-și testa relația. Ulterior, ea i-a devenit soție, deși l-a trădat în emisiunie. Însă, după multe ceturi și împăcări, au decis să se despartă definitiv.

Citește și: Cristina, refuzată de ispita Bogdan Ionescu, la Insula Iubirii:”Eu nu-ți aduc liniște”

Citește și: Cine este Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii.S-a schimbat radical după despărțirea de Hannelore

Citește și: Ce face David Popovici, dublu campion mondial, cu banii câștigați din sport:”I-am strâns și…”

Citește și: Teodora de la insula Iubirii, criticată de fani după ce a anunțat că e însărcinată cu Alex:„Primesc mesaje de genul: se vede că nu ești fericită'

Cine este și cum arată iubita lui Bogdan Ionescu, ispita de la Insula Iubirii

Cine este și cum arată iubita lui Bogdan Ionescu, ispita de la Insula Iubirii. Anul acesta, în sezonul 6, Bogdan Ionescu a participat la Insula Iubirii de într-o altă ipostază, cea de ispită masculină. La scurt timp după terminarea sezonului, tânărul și-a surprins fanii cu noua lui cucerire. Acesta a postat mai multe poze în mediul online, alături de o femeie ce pare că i-a cucerit inima.

De curând, Bogdan Ionescu s-a afișat pe rețelele de socializare alături de o tânără pe nume Sorina. Ispita de la Insula Iubirii a lăsat să se înțeleagă faptul că ea ar fi iubita lui, notează Antena 1. Aceștia apar destul de apropiați în mai multe imagini, semn că există ceva între ei.

În ce ipostaze s-au afișat

Cine este și cum arată iubita lui Bogdan Ionescu, ispita de la Insula Iubirii. Într-una dintre fotografii, tânăra îl ține în brațe și are mâna pe obrazul lui. În altă poză, Bogdan Ionescu și presupusa lui iubită stau față-n față, iar ea îi ține mâna pe piept. Descrierea le-a atras atenția în mod deosebit internauților, cuvintele e fiind foarte interpretabile.

„My best friend & lover🤍🤞🏼 (cel mai bun prieten și iubit)', a scris ea în descriere, iar Bogdan Ionescu i-a răspuns cu câteva inimioare: „❤️😍🔥'.

Cum o cheamă pe iubita lui Bogdan Ionescu de la Insula Iubirii

Cine este și cum arată iubita lui Bogdan Ionescu, ispita de la Insula Iubirii. Potrivit descrierii ei de pe Instagram, Sorina are 20 de ani. Conform sursei citate, ea a publicat pe contul de Instagram o imagine în care-l sărută pe Bogdan Ionescu.

Iar asta nu e tot! Bogdan Ionescu și presupusa lui iubită, Sorina, s-au fotografiat împreună inclusiv la un eveniment important, un botez. De asemenea, au apărut împreună și la diverse ieșiri în oraș.

De ce au divorțat Bogdan Ionescu și Hannelore de la Insula Iubirii

La scurt timp după ce s-au căsătorit, Bogdan Ionescu și Hannelore de la Insula Iubirii au divorțat. Bogdan a susținut că, la șase luni de la căsătorie, Hannelore l-ar fi înșeleat cu un bărbat din București, însă a trecut peste și s-au împăcat.

După ce ne-am întors de la „Insula Iubirii', am stat vreo două luni, după care ne-am împăcat și am avut nunta. Dar după șase luni de la nuntă m-a înșelat cu un tip din București. Eu am descoperit (n.r. – infidelitatea) cu ajutorul unei prietene de-ale ei, care mi-a sugerat să mă uit în telefonul ei. Așa am descoperit că avea un bilet de avion pentru a pleca în București.

După aceea ne-am despărțit și nu a vrut să divorțăm la notar timp de un an. Am stat căsătoriți în tot acest timp, după care ne-am regăsit și ne-am împăcat. Cred că am făcut-o (n.r. – ne-am împăcat) din singurătate și din prostia mea‘, a spus Bogdan Ionescu pentru cancan.

Totodată, Bogdan Ionescu a spus că Hannelore de la Insula Iubirii l-ar fi înșelat din nou, dar de data asta cu unul dintre prietenii lui. Acesta n-ar mai fi putut să treacă peste infidelitatea soției și de data asta, așa că au divorțat.

„După aceea m-a înșelat, din nou, cu un prieten de-ai mei și acolo s-a terminat. De atunci, pentru mine Hannelore nu mai există, și nici el. Deci, persoana cu care ea este acum împreună a fost prietenul meu.

Relația cu Hannelore m-a marcat, m-a făcut să spun cum zicea Răzvan (n.r. – fost concurent Insula Iubirii): „Nu mai am încredere în femei!', din păcate, a mai spus Bogdan Ionescu, despre relația cu Hannelore de la Insula Iubirii.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton