Meghan Markle, reacție dură după decizia anti-avort în SUA: „Bărbații trebuie să fie mult mai vocali, deoarece...”

 Miniosu Alexandra
.

Meghan Markle a avut o reacție dură după decizia abrogării dreptului la avort în SUA. Ducesa de Sussex a luat atitudine și a transmis un mesaj important. Soția prințului Harry e revoltată de hotărârea judecătorilor conservatori. Tot ea consideră că bărbații ar trebui să fie mai vocali în aceste momente, față de acest demers al Curții Supreme. Iată ce a spus!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Meghan Markle a avut o reacție dură după decizia abrogării dreptului la avort în SUA. Ducesa de Sussex e revoltată și nu a ezitat să ia atitudine. Soția prințului Harry e de părere că bărbații ar trebui să fie mult mai vocali în acest context, pentru că, spune ea, astfel de hotărâri afectează „relațiile, familiile și comunitățile'.

meghan-markle-20-1meghan-markle-20-1

Meghan Markle a luat atitudine după ce în Statele Unite ale Americii s-a abrogat dreptul la avort. Soția prințului Harry a avut o reacție dură față de hotărârea Curții Supreme a SUA de a se abroga dreptul la avort al femeilor și crede că bărbații ar trebui să ia și ei atitudine, să fie mai vocali.

Citește și: Tatăl lui Meghan Markle, de urgență la spital.Thomas Markle a suferit un AVC

Citește și: Dieta lui Meghan Markle.Ce mănâncă soția Prințului Harry în fiecare weekend

Citește și: Teodora de la insula Iubirii, criticată de fani după ce a anunțat că e însărcinată cu Alex:„Primesc mesaje de genul: se vede că nu ești fericită'

Citește și: Fostul principe Nicolae, declarații după botezul fiului său. Cine a lipsit de la eveniment:”În inima familiei mele…”

Meghan Markle, reacție dură după decizia anti-avort în SUA

Meghan Markle a făcut mai multe declarații surprinzătoare pentru revista Vogue. În cadrul publicației, Ducesa de Sussex, în vârstă de 40 de ani, s-a arătat supărată pe instanță. De asemenea, a mărturisit că și partenerul ei de viață, prințul Harry, e revoltat de hotărârea judecătorilor conservatori.

Printre altele, Meghan Markle l-a descris pe soțul ei, prințul Harry, drept un bărbat pro-feminism. În același timp, ea a ținut să menționeze că e de părere că multe relații vor fi afectate în urma demersului autorităților din Statele Unite ale Americii.

„Bărbații trebuie să fie mult mai vocali în aceste momente, deoarece aceste decizii ne afectează relațiile, familiile și comunitățile.

Este vorba și de justiția economiei, a economiei individual, dar și despre cine suntem ca societate. Nimeni nu trebuie să fie forțat să facă o decizie pe care nu vrea să o facă, mai ales dacă nu este sigur sau îi pune viața în pericol', a spus Meghan Markle.

Mulțimi de manifestanți pe străzile din SUA, după pronunțarea controversată

Această pronunțare, ce a stârnit multă nemulțumire în rândul oamenilor, a fost anunțată în urmă cu doar câteva zile, pe 24 iunie. Vestea a fost dată de guvernatorii din Partidul Republican. Acesta e o formațiune politică compusă majoritar din bărbați, iar aceștia sunt contra avortului.

De la momentul pronunțării, pe străzile din SUA și-au făcut apariția mulțimi de manifestanți, dintre care cele mai multe femei. Mai exact, Curtea Supremă a SUA permite tuturor statelor să impună sau nu avortul. În prezent, se așteaptă ca jumătate dintre ele să implementeze restricții.

Și președintele Joe Biden e contra deciziei Curții Supreme a SUA

Inclusiv președintele american Joe Biden a criticat public măsura Curții Supreme a SUA. Liderul de la Casa Albă și-a spus punctul de vedere într-o conferință de presă.

„Curtea Supremă a făcut azi ceea ce nu s-a mai întâmplat niciodată: a luat dreptul constituțional și fundamental al multor americani. Este o zi tristă, atât pentru americani, pentru toți americanii, dar și pentru Curtea Supremă.

Sănătatea și viața femeilor sunt supuse de acum numeroaselor riscuri. Ceea ce s-a întâmplat azi este o realizare a ideologiei extreme și de asemenea reprezintă o eroare tragică a Curții Supreme.

Curtea a reactivat legi în anumite state care incriminează avortul ce au fost adoptate după rațiunile anilor 1800. Curtea, practic, a întors SUA cu 150 de ani în urmă', a declarat Joe Biden în cadrul conferinței de presă, scrie fanatik.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA!, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton