Gina și Bogdan Vlădău, la Interviurile VIVA! De ce apar tot mai rar în public și de ce au amânat nunta

 Dana Enache
.

Au devenit un cuplu extrem de discret, după ce s-au căsătorit. Gina Chirilă și Bogdan Vlădău apar în public din ce în ce mai rar, motiv pentru care i-a chemat azi, la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 14.00.

 

Atrag privirile oriunde își faca apriția numai că, surpriză, în ultimul an, de când au devenit soț și soție, au rărit considerabil aparițiile publice. Gina Chirilă și Bogdan Vlădău aveau chiar nunta programată, pentru anul acesta, dar se pare că au ales să amâne mult-așteptatul eveniment, Motivele? Le aflăm chiar de la ei, azi, la emisiunea Interviurile VIVA! Cum reușesc să aibă o căsnicie fericită, când ea este mai mult plecată în străinătate, grație job-urilor de model și când el este curtat de multe domnișoare, dornice de celebritate? Tot ei ne spun, într-un dialog ca-ntre prieteni, la Interviurile VIVA!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton