Bat clopotele de nuntă! Karlie Kloss s-a logodit cu Joshua Kushner

Supermodelul Karlie Kloss s-a logodit cu Joshua Kushner, un cunoscut om de afaceri, anunțul fiind făcut pe Instagram, unde fericita viitoare mireasă i-a făcut iubitului ei și o declarație de dragoste emoționantă.

Karlie Kloss s-a logodit cu Joshua Kushner

Karlie Kloss s-a logodit cu Joshua Kushner

După șase ani de relație, supermodelul Karlie Kloss s-a logodit cu Joshua Kushner și le-a împărtășit de îndată vestea fanilor ei de pe Instagram. Conform revistei People, cei doi îndrăgostiți s-au logodit în urmă cu câteva săptămâni, pe când se aflau într-o călătorie romantică în New York, iar acum, Joshua și-a dus viitoarea mireasă în vacanță în Italia, cel mai potrivit loc pentru a celebra dragostea, lucru confirmat și de un apropiat al cuplului: „Sunt foarte fericiți amândoi și sărbătoresc evenimentul. Inimile lor sunt pline de dragoste și sunt foarte încântați să-și construiască viitorul împreună”.


„Te iubesc mai mult decât aș putea exprima în cuvinte'

Deși are doar 25 de ani, modelul are un background profesional fabulos: este imaginea unor branduri ca Swarovski, Adidas, Estée Lauder, Express și Carolina Herrera, dar și fondatoarea Kode with Klossy, în timp ce Joshua, viitorul ei soț, este un reputat om de afaceri. În ciuda faptului că sunt amândoi persoane publice (în plus, Joshua este fratele mai mic al lui Jared Kushner, soțul Ivankăi, fiica lui Donald Trump), cei doi au reușit să-și țină relația, în mare măsură, departe de ochii publicului – s-au afișat doar de câteva ori pe covorul roșu la evenimente și au postat câteva fotografii pe Instagram. Deși Karlie a declarat că dorește ca viața ei privată să rămână privată, nu a ezitat totuși să-i facă iubitului ei declarații publice pe contul ei de socializare, atât de ziua lui, cât și cu ocazia logodnei lor:

„Te iubesc mai mult decât aș putea exprima în cuvinte. Josh, ești prietenul meu cel mai bun și sufletul meu pereche. Abia aștept să ne petrecem eternitatea împreună. Da, de un milion de ori', a scris Karlie în descrierea pozei, supermodelul primind din partea fanilor mai bine de o jumătate de milion de aprecieri.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton