Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au fost jefuiți de cel mai bun prieten: ”Ne-a furat toți banii din casă”

 Stamen Diana
.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au fost jefuiți de cel mai bun prieteni, încrederea celor doi a fost trădată exact de cine nu se așteptau. Cuplul a rămas fără bijuterii și fără toți banii pe care îi aveau în casă. Gina Chirilă a fost cea care a mărturisit la 'Interviurile VIVA!', despre problema pe care au întâmpinat-o recent.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au fost trădați de un apropiat exact când se așteptau cel mai puțin. Un prieten bun i-a lăsat fără bani și bijuterii. Totul s-a întâmplat când bărbatul dormea la ei în casă, iar apoi acesta a recunoscut totul, Gina fiind cel care l-a înregistrat în timp ce recunoștea că a furat.

'Un prieten de-al nostru care venea frecvent la noi în casă. Ne-am trezit că ne-a furat toți banii din casă și bijuterii. Aștept de două luni și nu s-a rezolvat nimic. Este vorba despre câteva mii de euro. Să aibă grijă, să fie mult mai selectivi. El a recunoscut. El a făcut acest fapt când noi dormeam. El era cu noi în casă, iar noi dormeam. Ca și gest este îngrozitor. Venea destul de des pentru că noi încercam să-l ajutăm. S-a întâmplat recent, acum o lună.', a spus Gina Chirilă la Interviurile VIVA!.

Se pare că bărbatul care i-a lăsat pe cei doi fără bani este un împătimit al jocurilor de noroc și acesta ar fi fost motivul principal pentru care a ajuns să facă acest gest de neexplicat. Bogdan Vlădău este deranjat de faptul că după mai bine de o lună după ce a fost jefuit, poliția nu a reușit să soluționeze cazul.

'Când am cunoscut-o știa să facă doar cafea. Slavă Domnului că cineva în familia asta gătește, dacă gătesc eu mâncarea nu are niciun gust. Ea gătește, dar nu prea mănâncă. (…) Locuim în țara în care băbuța de la colțul străzii este arestată că nu a plătit taxele. L-a înregistrat Gina când a recunoscut că a luat banii. El joacă la casino, joacă poker. Știți proverbul ăla cu facerea de bine.', a declarat Bogdan Vlădău.

Citește și: Gina Chirilă și Bogdan Vlădău despre gelozie, la un an de la căsătorie: 'Un om care iubește nu are cum să nu fie gelos'

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton