Trupa Spice Girls se reunește! Anunțul a fost făcut de Mel B.

Zvonurile despre reunirea celebrului grup de fete al anilor 90 au fost nenumărate, dar nu s-au materializat, din păcate, cel puțin nu până acum. Iată însă că una dintre membrele trupei a confirmat ceea ce fanii așteptau de mult timp: Trupa Spice Girls se reunește!

Trupa Spice Girls, cea mai faimoasă formație de fete din lume, se reunește!

Trupa Spice Girls, cea mai faimoasă formație de fete din lume, se reunește!

Acum câteva luni, zvonul că trupa Spice Girls se reunește pentru un turneu în SUA și Anglia a făcut ocolul internetului, însă a fost repede surclasat de o veste care s-a și confirmat – Trupa Spice Girls va cânta la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, ceea ce s-a și întâmplat! Și dacă tot au spart gheața, iată că cele cinci membre ale trupei care în anii 90 făcea furori, situându-se cu lunile pe primele locuri în topurile muzicale internaționale, au anunțat că au de gând să cânte din nou împreună. Au trecut deja 18 ani de când formația s-a desființat, dar cele cinci artiste au mai performat ocazional împreună, Trupa Spice Girls reunindu-se în 2007 și în 2008 pentru un turneu mondial și în 2012, la Ceremonia de Închidere a Olimpiadei de la Londra.

Spice Girls nu au mai concertat împreună din 2012... până la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

Spice Girls nu au mai concertat împreună din 2012… până la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

„Una dintre noi a fost puțin dificilă'

Iată însă că una dintre membrele trupei, Mel B., cunoscută și ca Scarry Spice, le-a dat fanilor vestea cea bună la începutul acestei săptămâni, în cadrul unui talk show televizat, la televiziunea britanică: trupa Spice Girls se reunește! „Cu siguranță vom cânta din nou împreună', a declarat Mel B. Celelalte patru membre ale trupei sunt: Victoria Beckham (Posh Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice), Emma Bunton (Baby Spice) și Geri Horner, fosta Geri Halliwell (Ginger Spice). Grupul s-a format în 1994 și a cunoscut succesul extrem de repede, albumul lor de debut vânzându-se în zeci de milioane de exemplare, performanță neegalată de atunci de nicio trupă de fete. De altfel, piese de-ale lor, cum ar fi Wannabe și Say Youll Be There, au spart toate topurile internaționale, însă deși erau în culmea gloriei, fetele Spice s-au despărțit. Prima a părăsit trupa Geri Hallywell, în 1998, celelalte membre despărțindu-se în 2000, după lansarea albumului Forever.

„Până la urmă, suntem toate surori și am trecut împreună printr-o călătorie uimitoare, strălucitoare, așadar suntem împreună, ne reunim”, a declarat Mel. B. Una dintre noi a fost puțin dificilă, dar a fost convinsă”, a mai adăugat simpatica membră Spice Girls, referindu-se, evident, la Victoria Beckham, care și în trecut a fost reticentă în această privință. Iată însă că și ultimul „obstacol” a fost depășit, iar fanii au primit în sfârșit vestea cea bună, după zeci de ani de așteptare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton