Actorul Alain Delon este grav bolnav. Prognosticul medicilor este unul sumbru. ”Voi părăsi această lume fără regrete”

.

Actorul Alain Delon (82 de ani) este grav bolnav, iar medicii sunt foarte rezervați în privința șanselor sale de recuperare. Starea de sănătate a actorului este atât de deteriorată încât o intervenție chirurgicală în cazul său este imposibilă. 

[gallery ids="2437673,2437674,2437675,2437676,2437677,2437678,2437679,2437680"]

'Se pregătește să moară!', anunță cotidianul 'Lu'. Alain Delon are dureri îngrozitoare de şold şi numai o operație ar putea să-l salveze. Însă o astfel de intervenție iese din calcul, pentru că starea de sănătate și o infecție instaurată în organism nu îi permit. Infecţia provine de la implanturile dentare pe care şi le-a făcut în noiembrie, anul trecut. A descoperit-o, însă, abia în primăvară, când s-a dus să ceară ajutorul medicului, din cauza durerilor insuportabile.

La începutul acestui an, Alain Delon a vorbit, în cadrul mai multor interviuri, despre retragerea din cinematografie, dar și despre starea sa precară de sănătate.  În ianuarie, într-un interviu pentru Paris Match, Delon spunea: 'Urăsc vremurile în care trăim, mă fac să vomit. Sunt oameni pe care, efectiv, îi urăsc. Totul este fals în jur și doar banii contează. Voi părăsi această lume fără nicio urmă de regret'.

Unul dintre cei maui frumoși actori ai tuturor timpurilor, Delon a mărturisit că unul dintre 'păcatele' sale a fost acela de a nu fi un tată bun pentru copiii săi, paternitatea unora dintre ei nerecunoscând-o nici până azi.

Alain Delon – rebel și prea frumos pentru a juca alături de Vivien Leigh

Viața lui Alain Delon bate filmul. Fiu al unor părinți care l-au abandonat când au divorțat, pentru ca, ulterior, să îl împartă de la unul la altul, fără a reuși să-i ofere afecțiunea și protecția de care avea nevoie orice copil pentru a crește sănătos, tânărul Delon a avut o copilărie și o adolescență tumultoase. Exmatriculat din mai multe școli, din cauza unui comportament care sfida normele interne, viitorul star al cinematografiei franceze și mondiale a renunțat definitv la școală la vârsta de 14 ani, devenind măcelar în magazinul fratelui său vitreg.

O tentativă eșuată de a ajunge cu barca în America – mai exact la Chicago, oraș pe care îl adora  grație sonorității numelui – și patru ani în armata franceză, dintre care 11 luni petrecute în arest, tot din motive disciplinare, i-au marcat existența tânărului Delon.

În 1957, fără niciun ban în buzunar, Delon se descurcă cum poate, muncind ca ospătar, portrar, asistent personal sau asistent de vânzări. În această perioadă devine  prieten cu actriţa Brigitte Auber pe care o însoţeşte la Festivalul de Film de la Cannes. Aici este remarcat de căutătorul de talente american David Selznick care îi oferă primul său contract, cu condiţia ca Delon să înveţe engleza.

Întorcându-se la Paris cu gândul de a se apuca de studiat, îl întâlneşte pe regizorul Yves Allégret care îl convinge că poate deveni la fel de faimos şi dacă rămâne în ţara de origine.

De atunci, ascensiunea sa în cinematografie a decurs firesc. Frumusețea sa, devenită legendară, i-a atras, însă și neplăceri, existând situații când i se refuzau roluri din cauză că era 'prea frumos'. Un astfel de rol este acela de gigolo în celebrul film 'The Roman Spring of Mrs. Stone', unde ar fi trebuit să joace alături de Vivien Leigh.

Cuceritorul Delon

Dincolo de rolurile sale, Alain Delon este celebru și grație cuceririlor sale. Renumele de Don Juan modern este pe deplin justificat dacă ținem cont că din palmaresul lui nu lipsesc numele celor mai frumoase și mai faimoase femei din cinematografia mondială. rintre acestea s-au numărat cele două soţii ale sale,  Nathalie Barthélemy şi Rosalie van Breemen, prima sa iubire, Romy Schneider şi femeia cu care a avut o relaţie timp de 15 ani, Mireille Darc.

„Totul în viaţă îl datorez femeilor. Ele m-au creat, ele au făcut din mine un bun actor. Mereu am vrut să citesc în ochii femeii iubite că sunt cel mai bun, cel mai important, cel mai puternic. Ea a fost motivaţia mea, a spus Alain Delon, anul trecut, la TIFF, unde a fost prezent în calitate de invitat special. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton