Motivul pentru care Antonia nu își botează încă cei doi băieți, Dominic și Akim: ”Mai așteptăm”

 Stamen Diana
.

Antonia și Alex Velea au împreună doi băieți, Dominic și Akim, iar micuții nu sunt încă botezați dintr-un motiv foarte întemeiat. Antonia ne-a dezvăluit de ce nu au vrut să facă acest până acum și când îi vor boteza pe cei mici. Recent, Alex Velea a fost în vacanță împreună cu iubita lui și fiica ei, Maya.

Recent, Antonia a fost în vacanță împreună cu Alex Velea și Maya, unde s-au simțit extraordinar de bine împreună. Alex Velea și Maya se cunosc de ceva timp, dar nu au vrut să se discute prea mult pe această temă, având în vedere problemele în care se aflau. Micuțul Dominic are o personalitate puternică și deja își copiază tatăl atunci când îl vede că își schimbă look-ul. 'A fost foarte frumos în vacanță cu Maya și Alex. Am fost liniștiți, iar totul a decurs cum trebuia să decurgă. Tatăl lui se mai dă cu spray-uri colorate, a văzut și el și a vrut. A fost ideea lui Dominic.', a declarat Antonia pentru VIVA!.

Deși sunt destul de măricei, cei doi băieți ai Antoniei și ai lui Alex Velea nu sunt încă botezați. Motivul pentru care nu i-au creștinat încă l-a dezvăluit Antonia, iar problemele pe care le are procesul o cam țin pe loc. 'Despre botezurile băieților nu pot să vă spun nimic pentru că nu s-a rezolvat încă toată situația cu fetița mea, deci mai așteptăm. Am ales să facem totul în același timp, așa e ideal.', a mai zis cântăreața.

Alex Velea și Antonia au o obsesie pentru haine

Dacă Alex Velea ne-a vorbit atât de frumos despre Antonia  și a spus cele mai frumoase cuvinte despre mama copiilor săi, am vrut să vedem și ce spune cântăreața despre iubitul ei.  'Înseamnă… este un om iubitor, respectuos, sensibil, talentat și plin de energie pozitivă. El mereu mă bate în cuvinte, bine… nu e competiție, dar e foarte deep, e profund el. Noi nu prea ne certăm atât de des. Noi în general ne certăm pe chestii mici și depinde de situație cine cedează. Amândoi realizăm că a fost o prostie și o lăsăm baltă.', a spus Antonia.

Sunt un cuplu frumos și au aceleași pasiuni. Alex Velea și Antonia iubesc moda și cumpără foarte multe haine, iar artista a recunoscut că ea este cea care dă cei mai mulți bani pe îmbrăcăminte. 'Eu dau cei mai mulți bani pe haine. Iubim foarte mult moda și dăm… Suntem puțini obsedați de haine, dar avem limite. Eu împrumut haine de la el.', a mărturisit vedeta.

FOTO: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton