Cum și-a redobândit Kate Middleton silueta după naștere în timp-record

Ducesa de Cambridge a născut în luna aprilie, iar în iulie, la botezul Prințului Louis, arăta impecabil. Toată lumea s-a întrebat cum și-a redobândit Kate Middleton silueta după naștere în timp-record, iar ea n-a ezitat să împărtășească secretul.

Tablou de familie: Ducii de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William, alături de copiii lor, Prinții George și Louis și Prințesa Charlotte.

Tablou de familie: Ducii de Cambridge, Kate Middleton și Prințul William, alături de copiii lor, Prinții George și Louis și Prințesa Charlotte.

Pentru orice femeie, perioada post-natală este una dificilă, începând cu adaptarea la statutul de proaspătă mămică și terminând cu problema kilogramelor în plus, care le dă, celor mai multe dintre ele, bătăi de cap serioase. Și mai complicat pare a fi pentru celebrități, care se află permanent în vizorul publicului, și atunci trebuie să depună eforturi duble pentru a-și recăpăta silueta. Unul dintre exemplele pozitive este Ducesa de Cambridge, care, după părerea noastră, arăta perfect chiar și în ziua în care a născut. Cum și-a redobândit Kate Middleton silueta după naștere în timp-record a declarat chiar ea, pentru Hello Magazine, dar, după câte știm, este o metodă care nu funcționează în toate cazurile…

Kate, la trei luni după ce a născut.

Kate, la trei luni după ce a născut.

Dacă ar fi întrebați, toți medicii din lume le-ar da femeilor care tocmai au născut același sfat pentru a-și redobândi silueta de dinainte: sport și grijă la alimentație… pentru că, din păcate, cele mai multe viitoare mămici, în perioada sarcinii, obișnuiesc să mănânce pentru doi, lucru total greșit, pe care apoi îl plătesc pe măsură. Întrebată cum și-a redobândit silueta după naștere în timp-record, Kate middleton a dat un răspuns surprinzător: „Alerg după copiii mei!'.

Kate Middleton:

Kate Middleton: „Alerg după copiii mei!”

Deși pare o glumă, Kate nu a exagerat cu nimic, deoarece, în afară de Prințul Louis, care tocmai a împlinit 3 luni, Ducesa de Cambridge are grijă și de frații lui mai mari, Prințul George (5 ani) și Prințesa Charlotte (3 ani), ambii aflați la o vârstă la care trebuie supravegheați îndeaproape. Chiar dacă la Palatul Buckingham au existat întotdeauna bone și guvernante pentru copiii regali, Kate preferă să se ocupe personal, în cea mai mare parte a timpului, de cei trei copii ai ei și ai Prințului William. Spre deliciul paparazzilor, Ducesa a fost surprinsă de nenumărate ori alergând după George și după Charlotte, misiune destul de grea, mai ales când fiecare o ia la fugă în altă direcție…

Kate Middleton se ferește de mâncărurile de fast food

E adevărat, poate nu e un gest tocmai regesc ca viitoarea soție a regelui Angliei și mama moștenitorului tronului să alerge după copii prin curtea palatului, dar, din punctul nostru de vedere, e un gest firesc, care ne face să o simpatizăm și mai mult pe Ducesa de Cambridge. Kate a luat exemplul mamei soțului ei, Prințesa Diana, și se implică foarte mult în viața copiilor ei, pe care îi duce în parcuri tematice, la fast-food și chiar la evenimente caritabile. Dar fast food-ul nu a devenit un obicei pentru Kate și copiii ei, care au cu toții o alimentație sănătoasă. Având acces la cei mai buni bucătari, Kate nu mănâncă junk food și nu face abuzuri alimentare, drept dovadă nu s-a îngrășat excesiv nici pe parcursul sarcinii, iar apoi kilogramele în plus s-au topit imediat. Pe scurt, secretul redobândirii siluetei după naștere în timp-record este: mănâncă rațional și rămâi activă!

Foto: Hepta, Twitter

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton