Gina Pistol și Smiley s-au logodit? Prezentatoarea TV a făcut anunțul: „Logodnica lu’ Andrei Tiberiu Maria”

 Ifrim Georgiana
.

Gina Pistol s-a dat de gol pe rețelele de socializare, sugerând că s-a logodit, în secret, cu Smiley. An de an, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite' a fost nominalizată la categoria „cea mai sexy vedetă din România', în cadrul Premiilor Radar de Media. La ediția din acest an, Gina pistol nu a fost inclusă în această categorie, însă a ajuns în topul „celor mai populare vedete TV din România'.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Într-o notă amuzantă, blondina a decis să facă propriul top al celor mai „sexy' vedete feminine din România, în care s-a inclus de 9 ori, sub diferite denumiri. Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare de la noi din țară. În urmă cu an, aceasta a adus pe lume o fetiță pe care a botezat-o Josephine. După ce medicii i-au spus că șansele de a rămâne însărcinată sunt mici, prezentatoarea a născut un copil perfect sănătos. Aceasta a mărturisit că are parte de tot ajutorul lui Smiley, descriindu-l drept un tată dedicat și implicat.

gina-pistol-1gina-pistol-1

Deși au o relație fericită și au devenit părinți, Gina Pistol și Smiley nu au ajuns încă în fața altarului. Cei doi au afirmat, în mai multe rânduri, că nu se grăbesc să facă pasul cel mare. Cu toate acestea, Gina Pistol s-a dat de gol pe rețelele de socializare, dând de înțeles că a devenit oficial „logodnica' lui Andrei Tiberiu Maria. Iată detaliul pe care l-au observat fanii!

Citește și: Ce probleme de sănătate are Gina Pistol:”Durere de cap, antibiotic…”

Citește și: Ce dietă ține Gina Pistol. Meniul care a ajutat-o să slăbească 15 kilograme în doar o lună:„Nu am timp să fac mișcare'

Citește și: Însărcinată prima oară, Vlăduța Lupău își dorește deja și alții copii: „Au camerele făcute. Sper să vină și o răsfățată în casă!'

Citește și: Vasile Șeicaru a suferit o operație complicată, în Franța. Cum se simte acum: „Sunt în recuperări”

Gina Pistol, mesajul care lasă loc de interpretări: Logodnica lui Andrei Tiberiu Maria

În topul celor mai sexy femei din România, Gina Pistol s-a trecut de 9 ori, alegând următoarele denumiri: Gina Pistol, Georgeta Pistol, eu, tot io, fata lu mama, iubita lui Smiley, „mama la Josephine', sora lu George, logodnica lu Andrei Tiberiu Maria, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Deși cei doi nu au anunțat oficial logodna, este posibil să fi avut parte de acest eveniment înainte de botezul fiicei lor, care a fost organizat într-un cadru discret și au participat doar membrii familiei și câțiva prieteni apropiați.

„Căsătoria este doar o formalitate pentru noi'

În urmă cu ceva timp, Smiley a vorbit despre motivul pentru care încă nu s-a căsătorit cu Gina Pistol. Aceasta a mărturisit că un astfel de eveniment nu reprezintă o prioritate pentru niciunul dintre ei, dat fiind faptul că se consideră deja o familie.

„Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm', a declarat Smiley la „Xtra Night Show'.

Afirmația a fost susținută și de prezentatoarea de la „Chefi la cuțite', spunând că va face acest pas când se va simți pregătită.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem cu acte și fără acte', a declarat Gina Pistol la „Xtra Night Show'.

Gina Pistol și Smiley, doi părinți împliniți

De când au devenit părinți, relația dintre Gina Pistol și Smiley a devenit una și mai solidă. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri din România și au ales să nu posteze imagini cu chipul fiicei lor până în prezent.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: Am devenit părinți!’. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătosă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă', a scris Smiley pe rețelele de socializare, când a devenit tată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton