Daniela Gyorfi și Carmen Harra s-au bătut pentru un bărbat? Ce a răspuns cântăreața: "Relațiile pe care mi le-am asumat au fost cele..."

 Oana Pantazi
.

Extrem de sinceră atunci când vine vorba despre viața ei personală, Daniela Gyorfy a vorbit recent, în emisiunea lui Denise Rifai, despre așa-zisul conflict pe care l-ar fi avut, pe vremuri cu Carmen Harra. Atunci s-a speculat că cele două s-ar fi bătut din cauza unui bărbat, mai exact a lui Titus Andrei…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Daniela Gyorfi (53) are o o carieră de peste 30 de ani în muzică și formează o familie cu George Tal de 16 ani, însă, iată, o poveste din trecut, în care este implicată și Carmen Harra, a fost readusă recent pe tapet. Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, artista nu a scăpat nici de întrebări incomode, una dintre ele având în prim-plan un scandal iscat între ea și fosta membră a trupei Trio Express din cauza unui bărbat…

anamaria-prodan-scandal-carmen-harra-10anamaria-prodan-scandal-carmen-harra-10

S-au bătut sau nu Daniela Gyorfi și Carmen Harra pentru un bărbat?

S-a speculat că, la începutul anilor 1990, Daniela Gyorfi ar fi avut o relație cu Titus Andrei, iar din această cauză ar fi ajuns să se bată cu Carmen Harra. La vremea respectivă, fost componentă a Trio Expres avea o relație cu realizatorul de emisiuni radio, și de aici s-ar fi încins spiritele… Iată ce a dezvăluit Daniela Gyrofi în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai!

Citește și: Ce vârstă are Daniela Gyorfi: „E doar un număr în buletin. Contează ce am realizat până acum'

Citește și: Cum arată apartamentul de 250.000 de euro în care locuiește Daniela Gyorfi:„Am terasă, am curte’

Citește și: Cum a fost jefuită Carmen Harra în America: „Am suferit mult sabotaj de la români. Mi-au furat casa”

Citește și: Motivul pentru care Carmen Harra este singură de 11 ani, după moartea soțului:'Defectul viziunilor mele'

„În viața mea nu m-am bătut cu nimeni pentru niciun bărbat, pentru că nu sunt genul. Într-adevăr, cu Gabriel am avut o relație pe care mi-am asumat-o. Restul nu m-a văzut nimeni cu nimeni, nu am spus niciodată în viața mea că am fost cu cineva.

Relațiile pe care mi le-am asumat au fost cele cu care am ieșit public. Cu Gabriel, a fost fotograful meu, ne-am cunoscut și s-a închegat o relație între noi. Am fost nu știu cât împreună, după care ne-am despărțit. Chestia asta cu bătăi… niciodată în viața mea', a spus Daniela Györfi la 40 de întrebări cu Denise Rifai, relatează WOWbiz.ro.

„Ne-a invitat doamna Harra la dumneaei acasă”

Povestea de dragoste dintre Carmen Harra și Titus Andrei este de notorietate, cu atât mai mult cu cât, în urmă cu niște ani, omul de radio mărturisea că a crezut ani de zile că Alexandra este fiica lui… Daniela Gyorfi a povestit însă că nu a avut niciun conflict cu Carmen Hara, ba, mai mult, aceasta le-ar fi și invitat în vizită la ea acasă pe ea și pe mama ei.

„Am fost în America, ne-a invitat doamna Harra la dumneaei acasă. Eu nu am fost că nu am putut, nu pentru că m-aș fi bătut cu cineva vreodată pentru un bărbat, mai ales pentru Titus Andrei. Titus Andrei era prieten de familie cu mama mea, cum au fost și alți compozitori la noi acasă, că așa era, puneai mese. Mama avea nervi pentru prietenii. Eu eram mai cu sportul', a conchis Daniela Gyorfi, lămurind situația.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton