Cum se înțeleg Livia Graur și fostul ei soț, după divorț: „Unele lucruri se întâmplă, pur și simplu”

 Borcilă Andreea
.

Cum se înțeleg Livia Graur și fostul ei soț, Ștefan Răzvan. Cei doi și-au surprins fanii, după ce prezentatoarea tv a confirmat că au divorțat după 13 ani de căsnicie, pe cale amiabilă, la notar. Vedeta a povestit, recent, în ce relații a rămas cu tatăl copilului ei, Renata, în vârstă de nouă ani. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Livia Graur, prezentatoarea știrilor Focus de la Prima, a divorțat de soțul ei, după 13 ani de căsnicie. Știrista și soțul ei, Răzvan Ștefan Graur, au pus capăt mariajului cu discreție, la notar. Cuplul are o fiică, Renata, în vârstă de nouă ani. 

livia-graur-7livia-graur-7

Livia Graur a confirmat, săptămâna trecută, că ea și fostul ei soț nu mai formează un cuplu. Mai mult, vedeta a renunțat la verighetă, dar și la pozele din social media în care apăreau împreună. 

Citește și: Livia Graur a divorțat, după 13 ani de căsnicie. Primele declarații:”Da, e adevărat, dar…”

Citește și: Livia Graur, știrista de la Prima TV, cântărește doar 49 de kilograme și vrea să se îngrașe:„Nutiționiștii n-au găsit nicio soluție'

Citește și: Ce scrie în raportul oficial al morții Roxanei Donișan, românca ucisă de rechin în Egipt:„Nu au putut menționa nici măcar dacă e vorba de un rechin sau nu'

Citește și: Elena Chiriac și Augustin Viziru au rupt legătura după Ferma, deși s-au înțeles să împartă premiul:„Simt că am pierdut un prieten. E dureros când…' / EXCLUSIV

Cum se înțeleg Livia Graur și fostul ei soț, Ștefan Răzvan, după divorț

Prezentatoarea rubricii de știri de la Prima TV și soțul ei, Ștefan Răzvan Graur, s-au cunoscut încă din liceu, în clasa a XIX-a, și tot de atunci au format un cuplu. Au împreună o fată în vârstă de nouă ani, pe nume Renata. Timp de 20 de ani de relație, cei doi au fost acolo unul pentru altul și la bine, și la rău. Despărțirea s-a făcut, oficial, pe cale amiabilă, la notar.

Unele lucruri se întâmplă pur și simplu. Am rămas în relații civilizate pentru ca avem un copil de crescut!, a dezvăluit Livia, pentru Click!.

Vedeta a mai recunoscut ce planuri are pentru vara asta. 

Încă nu am programat concediul, dar va fi mai mult ca sigur undeva la mare, la soare, să fie frumos! Suntem prea săraci să ne petrecem vacanța în România! E lumea asta prea mare ca să merg în țară sau într-o destinație în care am mai fost. Încerc să găsesc o destinație în care nu am mai fost.Va fi o provocare! Am fost în Bulgaria, în Grecia, în Malta, a mai spus ea pentru sursa citată. 

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton