TOP 3 tipuri de sandale pe care trebuie să le ai

 advertising.ringier
.

Sandalele sunt iubite de femeile din întreaga lume. Fie că le porți la serviciu, la o ieșire cu prietenii sau la un eveniment, ele nu trebuie să îți lipsească din garderobă. Cu toate că există numeroase tipuri de sandale, este bine să ai măcar câte o pereche pentru evenimentele la care vei participa vara aceasta. 

Ține cont de stilul vestimentar pe care îl ai, ca să alegi sandalele potrivite. Însă dacă vezi o pereche în afara stilului tău și totuși îți plac, ai curaj și achiziționează-le! Asortarea o vei face după aceea. 

Iată 3 tipuri de sandale necesare în garderoba oricărei femei

  • Comode 

Orice femeie are nevoie de o pereche sau chiar mai multe de sandale comode. Viața de zi cu zi poate fi agitată și cu siguranță comoditatea este ceea ce îți dorești. Sandalele comode nu trebuie neapărat să fie sport, însă pot fi dacă stilului tău vestimentar i se potrivește. Încearcă să alegi sandale fără toc sau cu talpă ortopedică, pentru un confort sporit. Există numeroase tipuri de sandale comode. Ele pot fi cu multiple barete sau cu una singură. Cele mai potrivite sunt cele ajustabile, deoarece mersul pe jos și căldura pot produce inflamații sau umflături la nivelul picioarelor. Astfel vei putea modifica sandalele în funcție de nevoile tale, fiind în continuare comode. 

Ele pot fi asortate atât cu pantaloni, cât și cu fuste sau rochii. 

  • Casual 

Sandalele casual se diferențiază de cele comode prin faptul că le poți purta la serviciu sau la ieșirile cu prietenii. Asta nu înseamnă neapărat că nu sunt comode, dar nu aceasta este calitatea lor principală. 

Poți alege sandale cu sau fără toc pentru ținutele casual. Important este ca ele să se potrivească cu ceea ce deții în garderobă. De exemplu, poți alege sandale de femei de pe Kalapod.net, de diverse mărimi și culori, potrivite stilului tău. Sandalele casual pot avea tocul mic sau înalt, însă ai grijă să te gândești și la 2-3 ținute cu care ai putea să le porți înainte de a le achiziționa. Este preferabil să alegi sandale în culori neutre, pentru o versatilitate mai mare. Dar dacă îți plac sandalele colorate și care prezintă diverse modele, poți să le achiziționezi, deoarece ele vor aduce un plus de originalitate ținutei tale. 

  • Elegante 

Sandalele elegante, de seară, sunt cu siguranță necesare în garderoba oricărei femei. Evenimentele de tip nuntă sau botez necesită ținute elegante, la care cel mai frumos se potrivesc sandalele de seară. Chiar dacă evenimentul la care participi se desfășoară în timpul zilei, cât timp ai o ținută elegantă și sandalele trebuie să fie la fel. De exemplu, poți alege sandale cu accente argintii sau aurii, în funcție de preferințe și ținuta purtată. De obicei, sandalele cu toc sunt cele mai potrivite pentru o ținută de seară, dar ai grijă ca tocul să fie unul subțire, pentru a-ți complimenta piciorul și silueta. 

Poți alege și sandale bijuterie, care prezintă multe pietre sau decorațiuni deosebite. Ai grijă însă să le potrivești cu 2-3 rochii sau ținute de seară, deoarece ele sunt o investiție. 

Așadar, este necesar să deții măcar 2 perechi de sandale comode, pentru activitățile zilnice. Sandalele casual trebuie să se potrivească cu vestimentația ta de serviciu și activități cu prietenii. Sandalele de seară e nevoie să fie fine, prețioase, pentru a adăuga un plus de eleganță ținutei tale de eveniment. Alege însă întotdeauna sandale care îți plac, ca să le porți cu plăcere. 

Sursa foto: unsplash.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton