Dana Săvuică, primele imagini cu iubitul. Au plecat împreună într-o vacanță romantică, în străinătate

 Miniosu Alexandra
.

Dana Săvuică le-a împărtășit fanilor primele imagini cu iubitul. Deși e o fire discretă, mai ales în privința vieții personale, vedeta a decis să nu se mai ascundă. Celebra blondă le-a dezvăluit internauților faptul că ea și actualul ei partener au plecat împreună într-o vacanță romantică, departe de România, în străinătate. Iată ce destinație au ales și cum s-au afișat în calitate de cuplu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Dana Săvuică a postat primele imagini cu iubitul. Îndrăgita vedetă le-a făcut o adevărată surpriză fanilor din mediul online, afișându-se pentru prima dată cu actualul ei partener. Aceasta le-a dezvăluit că ea și bărbatul ce i-a cucerit inima au plecat împreună într-o vacanță romantică, în străinătate. „Porumbeii' nu sunt însă singuri, ci însoțiți de încă un cuplu.

dana-savuica-1-1dana-savuica-1-1

Pentru prima dată pe anul acesta, Dana Săvuică a plecat într-o vacanță „de plăcere'. Vedeta și-a făcut bagajele și, împreună cu iubitul ei, a plecat într-o destinație de vis, departe de România. Este vorba de insula Creta, deoseori preferată de români. Cu această ocazie, ea le-a împărtășit internauților și prima imagini cu cel care i-a alinat inima după divorț.

Citește și: Cum își menține silueta Dana Săvuică, la 52 de ani:Puțin înseamnă că nu-mi încarc farfuria' / EXCLUSIV

Citește și: Ce interdicție a primit Dana Săvuică după operația de hernie de disc:”Era să îmi paralizeze piciorul dacă nu…”

Citește și: Fiul Nicoletei Voicu se însoară. De ce nu va cânta artista la nuntă:„Am ajuns și soacră mare. Contribuția mea…'

Citește și: Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022, și-a cumpărat apartament în București:”Nu mai am stresul oare unde o să dorm în seara asta”

Dana Săvuică, primele imagini cu iubitul

Dana Săvuică e una dintre cele mai apreciate vedete din România. E îndrăgită de public atât pentru cariera ei, cât și pentru felul în care se menține la 52 de ani. Deși e o fire dezinvoltă, vedeta a preferat să păstreze discreția în privința vieții sale private, după divorț. Despre actualul ei partener, ea a spus doar că se cunosc de peste 30 de ani, mai exact din facultate.

Dana Săvuică activează în mai multe domenii. Este atât influencer, actriță, cât și om de televiziune. Aceasta e mai tot timpul plecată prin vacanțe, iar acasă e așteptată tot timpul de iubitul ei. Bărbatul are grijă de pisica și de câinele vedetei și nu e niciodată invidios.

„Da, săracul, el stă acasă atunci când sunt eu plecată în vacanțe. Stă cu cățelul și cu pisica! Acum în Creta plecăm împreună.

Nu există să fie invidios! Nu este deloc! Asta apreciez foarte mult la el că mă lasă să fac ce vreau și știe că acest job pe care-l am, de influencer sau cum se zice acum content creator, digital creator, e foarte important pentru mine și nu vrea să-mi oprească zborul!', a spus Dana Săvuică pentu Click!, înainte să plece în Grecia.

Au plecat împreună într-o vacanță romantică, în străinătate

După ce a fost plecată în mai multe vacanțe în scop profesional, Dana Săvuică a decis că e timpul să petreacă una de… plăcere. Așadar, vedeta nu a mai stat pe gânduri și a plecat cu iubitul ei, Răzvan Enescu, tocmai în Grecia. Cu această ocazie, ea le-a împărtășit fanilor și o poză pe Instagram cu bărbatul. În imagine, aceștia se țin în brațe.

Aceeași sursă mai scrie că Dana Săvuică și iubitul ei se află în Creta alături de sora vedetei. Ambele femei sunt însoțite și vizibil fericite.

Fostul soț ar fi înșelat-o

Dana Săvuică și fostul ei soț, Răzvan Stanciu, au surprins pe toată lumea cu divorțul lor. Aceștia și-au spus „adio' în 2015, după 25 de ani de mariaj.

Între timp, blondina și deschis sufletul și, la un moment dat, a recunoscut că bărbatul cu care are o fiică, Julie, ar fi fost infidel. Ea și fostul ei partener de viață s-au separat la notar, fără resentimente prea mari.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton