Cum se folosește Anamaria Prodan de experiența divorțului de Reghe, în plan profesional: „Nu știu care va fi taxa de intrare”

 Miniosu Alexandra
.

Cum se folosește Anamaria Prodan de experiența divorțului de Reghe, în plan profesional? Răspunsul la această întrebare a fost oferit chiar de către sexy-impresară. Aceasta are de gând să înceapă un turneu motivațional, inspirat inclusiv de despărțirea de încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf. În acest mod, ea vrea să ajute și alte persoane să depășească mai ușor dezamăgările în dragoste.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan a dezvăluit cum se folosește de experiența divorțului de Reghe, în plan profesional. Se pare că impresara le pregătește fanilor ei o nouă surpriză. Vedeta plănuiește să înceapă un turneu motivațional, care e, spune ea, inspirat și din despărțirea de antrenor, după mai bine de un deceniu de mariaj.

anamaria-prodan-34-1anamaria-prodan-34-1

Anamaria Prodan face ce face și iar ajunge în centrul atenției. În urmă cu scurt timp, agentul FIFA a făcut un anunț neașteptat. Impresara le-a dat de veste oamenilor că vrea să se folosească de experiența divorțului de Reghe cu scopul de a ajuta și alte femei care au fost înșelate sau părăsite de partenerii lor.

Citește și: Laurențiu Reghecampf are succes în afacerile din afara sportului.A făcut profit peste 100.000 de euro după divorțul de Anamaria Prodan

Citește și: Laurențiu Reghecampf regretă că și-a reînnoit jurămintele cu Anamaria Prodan:„Nu trebuia să particip la acel eveniment'

Citește și: Gina Pistol și Smiley s-au logodit? Prezentatoarea TV a făcut anunțul:„Logodnica lu Andrei Tiberiu Maria'

Citește și: Dana Săvuică, primele imagini cu iubitul.Au plecat împreună într-o vacanță romantică, în străinătate

Cum se folosește Anamaria Prodan de experiența divorțului de Reghe, în plan profesional

Potrivit spuselor Anamariei Prodan, turneul se va numi „Eu sunt voi'. Impresara a explicat că echipa ei se ocupă deja de organizare. Aceasta e pregătită să meargă în mai multe orașe din țară și să susțină discursuri motivaționale.

„Voi începe turneul Eu sunt voi. Echipa mea se ocupă acum de organizare, vom merge în fiecare oraș din țară și vom avea discursuri motivaționale. I-am zis Eu sunt voi pentru că, în momentul în care tragi linie, eu nu sunt nici intangibilă, dar nici de sticlă, nu sunt altceva decât un om care a muncit toată viața mea ca să ajung cineva.

De aceea, eu sunt ei. E firesc să vorbesc despre eșecuri, despre urcușuri, despre căderi și despre victorii… Lumea trebuie să înțeleagă că nu este o gaură în cer și că nu se întâmplă absolut nimic în momentul în care te trădează omul de lângă tine sau în momentul în care ceva nu iese cum ai plănuit. Orice șut în fund este un pas înainte!', a mărturisit Anamaria Prodan pentru Fanatik, recent.

„Acest turneu este inspirat din toată viața mea, și din divorț'

Fiind o fire deschisă, Anamaria Prodan nu a avut nicio problemă să recunoască faptul că sursele de inspirație cu privire la discursurile sale motivaționale provin și din divorțul de Reghe. Impresara a menționat că ideea turneului i-a venit după ce mai multe femei i-au scris și i-au cerut sfaturi sau mesaje de încurajare.

„Acest turneu este inspirat din toată viața mea, și din divorț, din lecțiile primite, din oamenii pe care i-am ajutat și m-au trădat, din oamenii care au fost alături de mine când mi-a fost greu… Este exact viața mea, povestită în detaliu, disecată în fața tuturor. De fapt, toată nebunia a început atunci când s-a aflat adevărul despre Reghe și tot Instagramul meu a explodat. Femei care aveau aceleași probleme, care îmi scriau ce să facă, ce să facă cu copii.

Atunci am zis, ca să nu mai răspund la milioane de mesaje, este mult mai simplu să fac un turneu național unde să vină să vorbească cu mine. Nu știu care va fi taxa de intrare, dar femeile care au copii și nu au posibilități vor fi primite gratuit', a conchis impresara.

Cum și-a câștigat Anamaria Prodan primii bani

Impresara, care în prezent deține o avere colosală, își amintește și acum din ce și-a câștigat primii bani. Se afla în America, alături de primul ei soț. Au plecat acolo cu 100 de dolari, dar succesul a fost imediat de partea lor. Fostul ei partener de viață s-a angajat la scurt timp, iar, după doar trei zile, au făcut și nunta.

După ce au reușit să strângă câțiva bani, Anamaria Prodan și primul ei soț și-au cumpărat niște mașini de bomboane. Dulciurile din interiorul aparatului erau vândute în diferite locații. Conform spuselor ei, ajunseseră să vândă în tot Las Vegas-ul.

„Am plecat în America cu 100 de dolari. Primul meu soţ s-a angajat imediat, era şi student şi aşa am strâns bănuţi. Ne-am căsătorit în trei zile. Azi ne-am cunoscut, în trei zile am strâns tot şi când am ajuns acolo ne-am căsătorit. Am strâns bani şi ne-am luat maşinuțe cu bomboane. O pungă costa 5 dolari. Şi apoi am început să avem tot mai multe, în tot Vegasul.

Apoi vindeam bomboane în saloanele de înfrumuseţat. Făceam mulţi bani din bomboane. Făceam mii de dolari, dar erau bani. Cu primii bani am luat un apartament mic. Am plătit o parte cu bani jos şi apoi plăteam în rate. Apoi ne-am deschis un parc de maşini. Luam maşini, le recondiţionam şi apoi le vindeam. Aşa făceam şi cu case. Primul milon l-am făcut după ce am vândut două case, în 2003′, a povestit Anamaria Prodan, pentru un post TV, acum ceva timp.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton