Gina Pistol împlinește astăzi 40 de ani! Ce surpriză i-a făcut Smiley: "Am plâns toată dimineața!"

 Dumba Gabriela
.

Zi mare astăzi pentru Gina Pistol! Iubita lui Smiley schimbă prefixul, iar vârsta de 40 de ani o găsește cum nu se poate mai fericită. Este însărcinată în al treilea trimestru, profesional îi merge excelent, așa că Gina dezvăluie că a plâns toată dimineața de fericire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce, pe 30 septembrie, Gina și Smiley au anunțat că vor deveni părinți, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” pare că înflorește pe zi ce trece. Blonda schimbă astăzi prefixul și nu-și mai încape în piele de fericire.

Gina Pistol si Smiley (3)Gina Pistol si Smiley (3)

Gina Pistol trăiește una dintre cele mai fericire perioade din viața ei. La 40 de ani, este însărcinată în al treilea trimestru și nu peste mult timp își va ține în brațe fetița, iar profesional a evoluat fantastic. Prezintă unele dintre cele mai urmărite emisiuni de la TV, Chefi la cuție și Asia Express, motive suficiente pentru a fi fericită cu etapa în care o găsește pragul de 40 de ani.

Pandemia de COVID-19 a făcut ca Gina Pistol să fie acasă de ziua ei, după trei ani de când filmează reality show-ul 'Asia Express'. De data aceasta, viitoarea mămică filmează pentru „Chefi la cuțite” și se bucură de compania iubitului Smiley, a familiei și prietenilor care i-au lipsit în ultimii ani.

Ce surpriză a primit Gina Pistol de la Smiley de ziua ei

Colegii ei, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, dar și Speak, i-au zis încă de dimineață „La mulți ani”, iar Gina a povestit pe Instastory ce surpriză i-a făcut Smiley, iubitul ei, la prima oră.

„În această dimineață mă simt foarte răsfățată. Am avut un început de zi care m-a făcut să plâng. Am plâns toată dimineața pentru că astăzi fac 40 de ani, împlinesc 40 de ani de viață pe acest pământ și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit pe o muzică superbă. În living aveam un cvartet de coarde care a cântat melodia din «Parfum de femeie», superbul tangou din film, apoi un vals. Vă dați seama că abia eram trezită din somn, abia ieșită din baie și bineînțeles că am plâns”, a povestit Gina Pistol.

Citește și:

Daciana Sârbu și Victor Ponta au devenit părinți a treia oară. Au înfiat în secret o fetiță!

O mai ții minte pe Ana Maria, interpreta piesei 'Ochii tăi'? Cum arată la 33 de ani, după ce s-a măritat și a devenit mamă

Valentina Pelinel, aniversare în familie la 40 de ani. Ce mari s-au făcut gemenele ei și ale lui Cristi Borcea!

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinții unei fetițe

„Primesc și mesaje urâte și la unele răspund, însă sper ca oamenii ăia să-și dea seama și ei că de multe ori fac rău prin vorbele lor. Noi să fim bine și sănătoși și să putem munci. Sănătate la toată lumea și mulțumesc pentru mesaj”, a spus sărbătorita de la Antena 1 pentru Click!.

Gina Pistol și Smiley au anunțat în septembrie că vor deveni în curând părinți. Vedeta de la Antena 1 este însărcinată cu o fetiță, însă cei doi nu s-au hotărât încă asupra numelui.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton