Maria Șandru de la Chefi la Cuțite are o familie superbă. Cum arată copiii concurentei

 Lupescu Anca
.

Maria Șandru a venit în sezonul 8 al emisiunii Chefi la cuțite pentru a demonstra că și o femeie are toate șansele să pună mâna pe marele trofeu. Maria Șandru a dezvăluit că are 27 de ani și este chef de partie în Italia, locul în care locuiește de 14 ani. Concurenta a reușit să ajungă în semifinale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maria s-a evidențiat de ceilalți concurenți prin vocabularul ei colorat. Ea a reușit să ajungă în echipa lui Chef Sorin Bontea, însă la primele battle-uri, ea s-a dovedit a fi extrem de slobodă la gură. Ceilalți concurenți o percep ca fiind arogantă și plină de sine, iar colegii din echipa ei o văd individualistă și cam vulgară.

457949_341966039180438_1720062951_o457949_341966039180438_1720062951_o

Maria Șandru are o familie fericită și se poate declara o femeie împlinită. Ea are doi copii și un soț pe nume Sorin.

Ambițioasă, muncitoare și perfecționistă, Maria Șandru de la Chefi la cuțite a pus mult suflet în fiecare probă și a încercat, pe cât posibil, să demonstreze faptul că este un bucătar extrem de priceput.

Maria Șandru are doi copii și este căsătorită de 9 ani

Este căsătorită de 9 ani și s-a stabilit în Capannori, Italia, locul unde lucrează. De-a lungul timpului, aceasta a lucrat în restaurante apreciate din Italia.

Maria este vulcanică și explozivă, are un orgoliu imens, din cauza căruia are de suferit. În bucătărie, îi place să dea ordine și nu suportă să lase pe cineva să facă un lucru pe care ea știe că îl face bine.

Se luptă cu o lume a chefilor bucătari bărbați, așa că Maria consideră că trebuie să fie „și mai bărbat' pentru a supraviețui în bucătărie.

Cu toate acestea, ea a demonstrat în repetate rânduri că știe să gătească, are gust în farfurie, iar chefii o consideră un concurent bun.

Citește și: Cine este Alberto Chelu de la Chefi la Cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Cine este Cătălin Voicu de la Chefi la cuțite.A cântat în trupa Ro-Mania și e complet schimbat

Citește și: Cine este Amalia Bellantoni de la Chefi la Cuțite.Ce meserie a avut înainte să apară la TV

Citește și: Cine este Shoji Toshihisa de la Chefi la cuțite.S-a mutat de 8 ani în România

Citește și: Cine este Coca Nicolae Eupsihie de la Chefi la cuțite! A trăit o dramă în copilărie

Totuși, Maria are șanse puține să devină finalistă, asta pentru că chefi precum Ionuț Belei, Cristi Boca, Roxana Blenche sau Paul Maxim, au învățat bucătăria modernistă, plating minimalist și combinații autentice și interesante cu care îi încântă mereu pe chefi.

Maria Șandru gătește tradițional italian și, deși are mereu gust, ceilalți concurenți dovedesc că inovația și creativitatea sunt elemente extrem de importante în finala Chefi la Cuțite.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton