Un deputat român a murit de COVID-19! Radu Sebastian avea doar 49 de ani

 Lupescu Anca
.

Deputatul Radu Sebastian a murit, în urma infectării cu COVID-19, la doar 49 de ani. Anunțul tragic a fost făcut de președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. Este primul parlamentar român pe care îl răpune virusul ucigaș.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deputatul Radu Sebastian a murit de COVID-19. El s-a stins din viață, în urmă cu puțin timp, devenind primul parlamentar român care moare răpus de COVID-19. Bărbatul avea numai 49 de ani.

Anunțul că primul parlamentar român a murit de coronavirus

Vestea tragică s-a aflat chiar de la președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. Acesta a transmis un mesaj de condoleanțe familiei și celor dragi, pe pagina lui de socializare.

„Am primit în această dimineață una dintre cele mai dureroase vești. Bunul meu prieten și coleg Sebastian Radu a pierdut lupta cu acest virus perfid. Un prieten adevărat, un om care întotdeauna i-a pus pe ceilalți pe primul loc, un om care lasă un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Dumnezeu să te odihnească, Sebi! Vei rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna! Condoleanțe familiei! Suntem alături de voi', a scris Marcel Ciolacu, pe pagina lui de Facebook.

Sebastian Radu era deputat de Buzău, organizația PSD condusă de Marcel Ciolacu

Sebastian Radu a fost viceprimar al municipiului Buzău în anul 2012, dar a demisionat din funcţie în urma unor neînţelegeri cu fostul primar Constantin Boşcodeală. După ieşirea acestuia din politică, a revenit în PSD, de unde a candidat şi a fost ales deputat în anul 2016. Radu nu s-a mai regăsit pe listele din acest an pentru Parlament.

Citește și: Lidia Buble, declarații surprinzătoare despre Fuego:'Îl iubesc!' Ce legătură există între cei doi artiști

Citește și: Pare glumă, dar nu e! Fuego a împodobit bradul în luna august:'Am cântat colinde, în plină caniculă'

Citește și: Roxana Vancea și-a schimbat viața radical de când a devenit soție și mamă:„Înainte, am refuzat ideea de căsnicie’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea!Solista cere plata pensiei alimentare retroactiv și custodia fetițelor

În luna martie, la începutul pandemiei, deputatul Radu Sebastian a procurat unei societăţi din Buzău materia primă necesară pentru a confecţiona 1.000 de viziere care au fost donate spitalelor din Buzău şi Serviciului Judetean de Ambulanţă, potrivit News.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton