(P) 3 idei de torturi pentru cele mai reușite evenimente

 advertising.ringier
.

Ziua de naștere sau de nume a cuiva drag, o aniversare de căsnicie, un eveniment important din viața noastră ca un botez sau o nuntă: toate aceste activități implică multe pregătiri pe care trebuie să le avem în vedere. Pe lângă alegerea unei locații potrivite și întocmirea unei liste de invitați, trebuie să ne gândim și la meniu, dar mai ales, la preparatele pe care le vor servi invitații. Un element de nelipsit pentru o petrecere cu adevărat reușită este tortul. 

Tortul reprezintă piesa cheie al oricărui eveniment sau sărbătoare. Un tort de succes trebuie să arate bine din punct de vedere al decorului, dar mai ales, să aibă gustul echilibrat și unic. Știm că alegerea acestuia poate fi dificilă și de aceea, vă oferim 3 idei de torturi cu care nu veți da greș. 

  1. Tortul cu cremă de ciocolată și fructe

Un tort cu care nu vei da niciodată greș, indiferent de situație, este tortul cu cremă de ciocolată și fructe. Există foarte puține persoane cărora să nu le placă ciocolata, însă noi credem că această combinație este mai mult decât divină, este perfectă. 

Dacă alegi un astfel de tort, probabil ai de ales între ciocolată cu lapte sau ciocolată amăruie. Mousse-ul de ciocolată cu lapte se poate combina perfect cu orice tip de fructe, în special cu zmeura. Gustul acrișor al acestora se îmbină perfect cu gustul dulce și aspectul fin al mousse-ului de ciocolată. Totuși, dacă dorești un tort care să nu aibă un gust atât de dulce, ci doar o notă subtilă, poți opta pentru mousse-ul de ciocolată amăruie. Dacă vrei să oferi mai multă textură acestui tort, alege un blat din biscuit crocant.

2. Tortul diplomat

Acest tip de tort este perfect pentru cei care nu sunt cei mai mari fani ai ciocolatei. Pentru că tortul diplomat are în compoziție atât frișcă, cât și diverse fructe, devine o variantă fresh și răcoritoare care se îmbină perfect cu un meniu principal copios. Încearcă să combini această variantă de tort cu un blat de vanilie sau un blat de cacao. Mai mult decât atât, pentru a adăuga și mai multe elemente care să transforme tortul într-un foarte gustos și unic, alege ca în compoziția blatului să fie și midgale sau alte alune de acest tip. Ca idei de design, alege să cumperi un tort îmbrăcat în bezea și decorat cu fructe de pădure. Cu siguranță, acesta va fi apreciat și fiecare bucată din el va fi savurată. Renunță la clasicul tort îmbrăcat în frișcă și încearcă să le oferi invitaților tăi o experiență unică!

3. Tortul cu blat macaron

Cu siguranță, ai auzit cel puțin o dată de macarons și de gustul minunat pe care acestea le au. Asemănător la textură cu o bezea clasică, macaron este un desert originar din Franța, care ți se topește în gură și îți oferă o explozie de arome. Mai mult decât atât, rețeta originală conține făină de migdale, o alternativă mult mai sănătoasă a făinii normale, pe care o știm cu toții. 

Dacă nu ai încercat până acum acest tip de desert, acum trebuie să o faci! Dacă ești deja fan macarons, atunci tortul cu blat macaron este alegerea potrivită. Mai mult decât atât, acesta va fi ceva nou, diferit față de rețetele clasice de torturi cu care suntem obișnuiți cu toții. Poți opta pentru o cremă fină de vanilie cu fructe sau poți încerca ceva nou, alegând să adaugi un fruct exotic. 

Chiar dacă ne aflăm în pandemie, nu trebuie să uităm de micile lucruri care ne fac mai fericiți sau să nu sărbătorim zilele celor dragi în intimitatea casei noastre. De aceea, un serviciu important la care ar trebui să apelezi în această perioadă este livrare tort de la Restaurantul Chocolat. Bucură-te de momente frumoase și dulci alături de tortul potrivit, fără a fi nevoie să te deplasezi pentru a-l cumpăra! 

Chocolat îți oferă torturile handmade, proaspete și fără aditivi, realizate cu drag în fiecare zi. Torturile Chocolat sunt disponibile zilnic pentru tine, 7 zile din 7! Nu ezita să le comanzi, pentru momentele tale speciale! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton