Gina Pistol, despre relația cu tatăl ei: ”Este o persoană străină”

 Stamen Diana
.

Prezentatoarea TV nu a crescut lângă ambii părinți, iar mama ei a fost cea care a avut grijă de ea și fratele ei mai mic. Invitată la Interviurile VIVA!, Gina Pistol a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei.

Gina Pistol și-a deschis sufletul și a povestit cum a fost crescută de mama ei, dar și care este relația actuală pe care o are cu tatăl ei. Prezentatoarea TV nu prea vorbește despre acest subiect destul de sensibil pentru ea și familia ei.

„Cu tata sunt în relații bune. Ne mai auzi la telefon din când în când. El are familia lui. Când eram mică îl judecam, iar asta prin prisma mamei. Auzeam doar varianta ei. Aveam impresia că mi s-a luat ceva și nu m-a întrebat nimeni dacă sunt de acord dacă să-l dau sau nu. Nu voiam să vorbesc cu el. Când am crescut l-am iertat și am început să nu mai judec, să o înțeleg și pe mama, să-l înțeleg și pe el. E ciudat pentru… când îl întâlnesc este un om care face parte din mine și eu fac parte din el, dar totuși este o persoană străină. E foarte ciudat', a mărturisit Gina Pistol la Interviurile VIVA!.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton