Gina Pistol a recunoscut că are o relaţie: "Omul de lângă mine este mulțumit de ce are acum lângă el"

 Pirvu Cristina
.

Gina Pistol e fericită. Vedeta a recunoscut în exclusivitate pentru Revista VIVA! că trăieşte o poveste de dragoste. A spus că omul de lângă ea este mulţumit cu ce are lângă el. Prezentatoarea TV a dezvăluit multe secrete din viaţa sa. 

Invitată specială la Interviurile VIVA!, Gina Pistol este fericită, nu se ruşinează cu nimic din trecutul său. A obţinut totul prin muncă şi nu a uitat de unde a plecat. Atunci când era copil voia anumite lucruri, iar acum le-a obţinut.

Citeşte şi:

Răsturnare de situație! Kamara renunță la divorț și vrea să se întoarcă la soție / VIVA EXCLUSIV

Prezentatoarea TV a recunoscut că are o persoană specială în viaţa ei, acesta fiind mulţumit de ea.

„Nu vreau să ating perfecţiunea, nu vreau să fiu un partener perfect. Sunt mulţuimită de mine şi omul de lângă mine cred că este. Am învăţat să acord mai multă libertate omului de lângă mine, am învăţat să comunic.  (…) Acestea le folosesc în toate relaţiile.

Băi, sunt un om foarte mulţumit cu tot ce trăieşte. Sunt un om fericit. Nu vă imaginaţi că am tot ce îmi doresc. Mâ gândesc de unde am plecat şi uite unde am ajuns. Oamenii aleargă spre ceva, îl obţin şi atunci vor şi mai mult. E o fugă continuă către nişte iluzii.”, a spus Gina la Interviurile VIVA!.

 

Citeşte şi:

Lidia Buble, apariţie uimitoare la un eveniment. Mesajul controversat transmis de artistă

Foto: Angelescu Dumitru

Cristina Pîrvu

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton