VIDEO / Vedete la concertul Andrei de la Sala Palatului. Măruță, vizibil emoționat

 Dana Enache
.

Momente de tensiune înainte de concertul Andrei, pe care îl susține chiar în aceste momente, la Sala Palatului. Cătălin Măruță, soțul vedetei, a preluat rolul de organizator și a verificat personal ultimele detalii, pentru ca totul să fie perfect. 

Mai sunt doar câteva minute până la începerea concertului Andrei, de la Sala Palatului. Mii de fani așteaptă să-și vadă artista preferată performând pe scena Sălii Palatului, iar printre spectatori se află și câteva vedete. Astfel, fotoreproterul VIVA! a reușit să-i surprindă pe Grațiela și pe Andrei Duban, alături de fiul lor, fix înainte să intre în sală.

Catalin Maruta s-a ocupat personal de stabilirea ultimelor detalii, înainte de concert

Cătălin Măruță, vizibil emoționat, joacă rol de organizator, astă seară. Înainte de începerea spectacolului, a făcut un tur de sală pentru ultimele verificări. Deși, cel mai probabil că nu are motive reale de îngrijorare, grimasa surprinsă de fotoreporterul nostru spune tot despre starea lui emoțională.

 

Gratiela si Andrei Duban au venit la concert împreuna cu fiul lor

Amalia Enache și Dragoș Bucurenci, foarte buni prieteni, s-au distrat de minune la concert

Peste 4 mii de spectatori asista asta seara la concertul Andrei

Azi e ziua cea mare, nu îmi vine să cred că a venit deja. Am visat la ea în ultimele luni și am repetat mult, acum timpul va trece altfel pentru mine. Timp de 3 zile voi fi prinsa în visul meu, Aievea, mă voi trezi abia luni, când nu o să cred că a trecut atât de repede. Abia aștept să îmi surprind spectatorii! Va fi o experiență specială!' – ne-a declarat Andra, în exclusivitate, înainte de începerea concertului.

Text: Cristina Pîrvu

Foto&Video: Vlad Chirea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton