Gigi Becali, după ce a fost întrebat de un călugăr de la Muntele Athos de ce face publice actele lui caritabile: „Am alt scop...”

 Raiciu Adriana
.

Gigi Becali, după ce a fost întrebat de un călugăr de la Muntele Athos de ce face publice actele lui caritabile. Nu-i vreun secret că Gigi Becali ajută persoanele care se află într-o situație dificilă. Latifundiarul din Pipera nu se ascunde atuci când face o faptă bună, motiv pentru care oamenii s-au întrebat de ce nu ține aceste lucruri pentru el. Acum s-a aflat de ce se mândrește tot timpul cu actele sale de caritate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gigi Becali, după ce a fost întrebat de un călugăr de la Muntele Athos de ce face publice actele lui caritabile. Mulți spun despre Gigi Becali că are un suflet mare, iar drept dovadă stau faptele bune pe care afaceristul le face ori de câte ori are ocazia. Latifundiarul nu se ascunde atunci când face o faptă bună, motiv pentru care oamenii s-au întrebat de multe ori de ce nu ține aceste lucruri pentru el.

gigi-becali-slabit-1gigi-becali-slabit-1

Ei bine, acum s-a aflat care este motivul pentru care se mândrește cu actele sale de caritate.

Citește și: Cum s-a afișat Gigi Becali în aeroport, înainte de a pleca la Muntele Athos:„Oamenii treceau pe lângă el și nu îl recunoșteau’

Citește și: Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Reghe divorțează de Anamaria Prodan:„Îmi este în continuare prieten’

Citește și: Ce avere are Bianca Drăgușanu. Recent, și-a cumpărat apartament în Dubai, ajutată de soțul Denisei Tănase:„Nu am cumpărat nimic în rate

Citește și: Julia Chelaru se mărită a doua oară: „Nunta va fi la malul mării'

Gigi Becali, după ce a fost întrebat de un călugăr de la Muntele Athos de ce face publice actele lui caritabile

Pe lângă implicarea lui în lumea sportului, Gigi Becali mai cunoscut și pentru actele de caritate pe care le face nu doar în țară, dar și în străintate. Latifundiarul a contribuit la reconstrucția mai multor chilii românești, la Muntele Athos.

Părintele Pimen Vlad, starețul Chiliei 'Intrarea Maicii Domnului în Biserică' din Muntele Athos, și-a adus aminte de o discuție pe care a avut-o cu acesta, imediat după ce a ieșit din închisoare. L-a întrebat care este motivul pentru care face publice actele sale de caritate, iar răspunsul acestuia a venit imediat.

Gigi Becali a precizat că își dorește să influențeze și alți bogați să ajute.

'L-am întrebat pe domnul Becali. A dormit aici, după închisoare. Era total schimbat. Și l-am întrebat: cum privești lucrul ăsta, pentru că-l faci public?. Am vrut să-l întreb pentru că am văzut un om total schimbat față de înainte.

Și mi-a spus așa: Eu îl fac public, dar am alt scop. Sunt mulți oameni ca mine pe acest pământ, care produc foarte mulți bani și care au păcate. Dacă fac publice actele mele, poate îmi urmează și alții exemplul', a povestit starețul, potrivit digisport.

Totodată, Becali s-a mai confesat sterațului și i-a spus că este conștient de faptul că nu poate ajuta pe toată lumea, iar acest lucru îl supără destul de tare.

'Mi-a mai spus așa: Sunt convins că nu-i pot ajuta pe toți, uneori se mai întâmplă să-i mai fugăresc, dar mi-e milă de ei. Și atunci mă duc după colț și plâng. Doamne, nu-i pot ajuta pe toți. Asta mi-a spus Gigi Becali.

A început căința, spovedania și apoi milostenia. A întors înapoi, îi pare rău pentru păcate', a mai povestit Părintele Pimen Vlad, în podcastul lui Mihai Morar.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton