În ce își investește Ilinca Vandici banii: "Am o colecție uriașă"

 Raiciu Adriana
.

În ce își investește Ilinca Vandici banii. Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare din țara noastră. Pe lângă proiectele de televiziune, are și diferite contracte cu branduri extrem de cunoscute. În timp ce alte vedete își investesc banii câștigați în afaceri, vedeta decide să-i folosească în alt scop. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ilica Vandici este una dintre cele mai apreciate și cunoscute prezentatoare din țara noastră. În vârstă de 36 de ani, vedeta și-a început cariera în televiziune cu ani în urmă și a reușit să ajungă imediat la inima publicului. De asemenea, de mai bine de șapte sezone este la cârma emisiunii Bravo, ai Stil!, show difuzat pe postul Kanal D.

im-ce-isi-investeste-banii-ilinca-vandici-im-ce-isi-investeste-banii-ilinca-vandici-

Pe lângă cariera impresionantă în televiziune, are și diferite contracte cu branduri extrem de cunoscute, ceea ce înseamnă că Ilinca ajunge să câștige o sumă destul de frumușică în fiecare lună. Însă, în loc să investească în diferite afaceri, așa cum se tot practică la vedete, aceasta a decis să investească în propria persoană.

Citește și: Câte operații estetice are Ilinca Vandici:„O dată la un an, o dată la un an și jumătate, îmi pun…’

Citește și: Cum își educă Ilinca Vandici și soțul ei, Andrei, fiul:„El este cel permisiv și eu sunt ușor mai exigentă. Nu sunt genul de mamă care să…’ / EXCLUSIV

Citește și: Mama Geta o atacă dur pe Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiță Sterp, după ce s-a recăsătorit:„Ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori’

Citește și: Leonard Miron și iubitul lui au împlinit 22 de ani de relație:'Ne-am propus să anulăm…'

În ce își investește Ilinca Vandici banii

În cadrul unui interviu, Ilinca Vandici a mărturisit că își investește banii în propria imagine, de la tot ceea ce înseamnă haine, accesorii, pantofi, până la vacanțe de lux și conținut care să atragă pe rețelele sociale.

„Nu fac investiții extrem de mari, însă investesc în imaginea mea, în tot ceea ce înseamnă exteriorul – haine, accesorii, pantofi – în vacanțe, în conținutul pe care îl realizez pentru rețelele mele sociale. În continuare investesc în imaginea mea„, a spus Ilinca Vandici, potrivit Ciao.

Totuși, acest lucru nu se întâmplă de ieri, ci de ani buni. Din primii bani câștigați, Ilinca Vandici și-a cumpărat o pereche de sandale pe care le văzuse în vitrima unui magazin, ceea ce înseamnă că a fost întotdeauna pasionată de tot ce înseamnă frumos.

Mi-am cumpărat o pereche de sandale pe care le văzusem în vitrina unui magazin. Se știe deja că sunt o iubitoare a pantofilor eleganți. Este un hobby pentru mine, am o colecție uriașă de încălțăminte„, a mai declarat vedeta, conform sursei citate anterior.

Cum se menține în formă Ilinca Vandici

Se știe deja că vedeta este extrem de atentă la modul în care arată, însă, recent, aceasta a dezvăluit secretul siluetei sale. Spre surprinderea tuturor, nu ține vreo dietă anume, ci are doar un stil de viață echilibrat, de mai bine de 10 ani.

Nu, nu țin o dietă. Nu știu dacă am ținut, în viața mea, o dietă dată de un nutriționist sau așa. Eu am același stil de viață, același regim echilibrat de mai bine de 10 ani de zile deja, și ăsta este secretul. Adică pentru mine, cum să zic eu, și cred că pentru oricine, e mai greu să ții o dietă drastică o lună, două, trei, după care te gândești: „OK, acum mă las de dietă și ce fac? Mă apuc și mănânc tot ce îmi convine? Mamă, una, două pun la loc kilogramele pe care le-am slăbit!„, a spus aceasta, pentru VIVA!.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton