Cezar Ouatu, detalii intime din relația cu Raluca Jurca, iubita cu 19 ani mai tânără: ”Suntem mai căsătoriți decât unii care au acte”

 Calin Maria Bianca
.

Când vine vorba de trecutul amoros al lui Cezar Ouatu știm cu toții că este unul destul de tumultuos. Ei bine însă, acest lucru nu a fost o piedică în frumoasa relație pe care o are acum cu Raluca Jurca, iubita cu 19 ani mai tânără. Iată cum se înțeleg cei doi, dar și o serie de detalii din propria lor initmitate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Celebrul contratenor și-a găsit liniștea în brațele Ralucăi Jurca. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an, iar diferența de 19 ani dintre ei pare a fi doar un număr, care nu-i afectează deloc. Povestea lor de dragoste evoluează din ce în ce mai frumos, asta potrivit celor mai recente declarații făcute de Cezar Ouatu.

cezar-ouatu-1cezar-ouatu-1

Între Cezar Ouatu și Raluca Jurca a fost dragoste la prima vedere, după cum susțin chiar ei. Ce-i drept, nu mulți au crezut în relația lor, mai ales când venea vorba de diferența de vârstă dintre ei. În ciuda a toate însă, formează un cuplu stabil și frumos, bazat pe respect, sinceritate și iubire.

Citește și: Cezar Ouatu are o nouă iubită, cu 19 ani mai tânără.Primele imagini cu cei doi îndrăgostiți: „Te iubesc enorm”

Citește și: Cezar Ouatu o atacă pe fosta lui iubită, Angela Gheorghiu:”Nu trebuie să uiți de unde ai plecat”

Citește și: Anamaria Prodan s-a pozat alături de Diana Șoșoacă. Ce mesaj a transmis impresara:”Surprize, surprize…”

Citește și: Ce a pățit Oana Pellea aseară, într-un taxi, în București:”Mi s-a făcut frică”

Cezar Ouatu, detalii intime din relația cu Raluca Jurca, iubita cu 19 ani mai tânără

Cezar Ouatu nu a fost deloc reținut în a povesti cât de mult s-a schimbat de când a apărut Raluca Jurca în viața lui. Ba mai mult decât atât, a explicat și că formează echipa perfectă și totul le iese așa cum își doresc.

„În primul rând este înțelegătoare. Și eu sunt foarte mișto, la modul la care am făcut multe greșeli în viață. Am avut relații destul de lungi dar cu Raluca este o chimie pe care nu am mai avut-o. Ne susținem foarte mult în proiectele personale.

Mie îmi place să gătesc, să lucrez în grădină, fiecare are ceva de făcut. Suntem mai căsătoriți decât unii care au acte și asta din punctul de vedere al înțelegerii și al chimiei. Mă înțeleg cu Raluca fără să vorbim prea mult.', a declarat Cezar Ouatu pentru Fanatik.

Cum se înțelege iubita lui Cezar Ouatu cu mama lui

Nu doar între cei doi îndrăgostiți lucrurile merg foarte bine, ci și în relația cu mama celebrului contratenor. Cezar Ouatu a ținut să precizeze că din multele sale relații din trecut, Raluca Jurca este cea cu care empatizează cel mai frumos cea care i-a dat viață. E clar că totul este așa cum și-a dorit, iar împreună sunt extrem de fericiți.

'Eu am început să nu mai am răbdare, adică în sensul bun, deci nu mai stau să mă cert, las de la mine. Îmi văd de treburile mele, nu prea avem motive reale de ceartă. Am învățat ceva de la italieni chiar dacă Raluca mă contrazice: mai bine singur decât prost însoțit.Se înțelege bine și cu mama chiar dacă ea nu se bagă în treaba noastră. Mama este o eroină pentru mine și arată bine la 80 de primăveri', a mai declarat Cezar Ouatu pentru Fanatik.

Cum s-a schimbat Raluca Jurca de când formează o relație cu Cezar Ouatu

Dacă la început, Cezar Ouatu a luat rolul de bucătar în casă, lucrurile s-au mai schimbat între timp. Acum, și frumoasa Raluca Jurca a început să gătească, iar aici nu e vorba de pasiune cum este la celebrul contratenor, ci de dragoste.

„Ea nu gătea dar de un an și ceva mai gătește, din dragoste. Eu sunt un bucătar periculos. Bucătăria mediteraneană este preferata mea. Am un preparat care-mi iese perfect, spaghete cu creveți.Sunt maestru pentru că nu iau sosuri din comerț, le fac, caut până și trufele în pădure. Îmi place să mănânc, asta-i adevărul. Mai și ieșim dar ne place să avem chestia asta, să stăm acasă să mâncăm, numai noi. ', a mai adăugat Cezar.

Andreea Vilău este istorie pentru Cezar Ouatu

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Cezar Ouatu și Andreea Vilău au format un cuplu demn de invidiat o bună perioadă de timp. Cei doi s-au iubit nebunește, însă într-un final au ajuns să se despartă. Nu a fost deloc un moment ușor pentru celebrul contratenor, dar acum este mai fericit ca niciodată în brațele Ralucăi Jurca.

Cei doi profită mereu de momentele petrecute în doi și au grijă să întrețină relația pe care au format-o. De asemenea, nu se sfiesc în a posta constant imagini de senzație cu ei.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton