George Mihăiță a cerut să se întâlnească cu Nuțu Cămătaru. Codin Maticiuc: „I-ar fi plăcut să aibă și...”

 Ifrim Georgiana
.

George Mihăiță a cerut să se întâlnească cu Nuțu Cămătaru. În cadrul podcastului „La fileu', moderat de Speak, Codin Maticiuc a dezvăluit faptul că actorul i-a cerut să-i facă cunoștință cu celebrul interlop. Pentru că acțiunea serialului are legături cu grupările infracționale, George Mihăiță și-ar fi dorit să intre mai bine în pielea personajului pe care îl joacă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe data de 19 septembrie, a avut loc lansarea celui mai nou serial românesc, „Clanul'. Bazat pe formatul Insider, producția reprezintă o adaptare în care telespectatorii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre Poliție și mafie. Recent, Codin Maticiuc, unul dintre actorii serialului, a dezvăluit faptul că George Mihăiță și-a dorit să-l întâlnească pe Nuțu Cămătaru, chiar înainte de începerea filmărilor. La rândul său, regizorul Anghel Damian l-a întâlnit pe celebrul interlop, care i-ar fi oferit sfaturi cu privire la lumea interlopă din România.

m-9m-9

George Mihăiță a cerut să se întâlnească cu Nuțu Cămătaru. Se pare că actorul și-a dorit să aducă în fața telespectatorilor un personaj cât mai autentic.

Citește și: George Mihăiță, despre replica premonitorie din „BD intră în acțiune” care i-a schimbat viața fiului său:”Eu să vorbesc în BD că știu jiu-jitsu și…”

Citește și: Cum a devenit George Mihăiță actor, deși a picat admiterea la Teatru de două ori:„Ele au observat talentul meu'

Citește și: Mioara Roman a aflat de la televizor că primul ei soț a murit. Cum a reacționat:”Ea știe că ăsta e finalul pentru toată lumea”

Citește și: Cum arată și cât a costat rochia purtată de soția lui Luis Gabriel la cununia civilă.Haziran nu s-a uitat deloc la bani

George Mihăiță a cerut să se întâlnească cu Nuțu Cămătaru

Înainte de începerea filmărilor pentru serialul „Clanul', actorul George Mihăiță l-a întâlnit pe Nuțu Cămătaru. Acesta și-ar fi dorit să surprindă mai bine tipologia personajului pe care îl joacă, respectiv „Bebe Măcelaru', capul mafiei, cel căruia apropiații îi spun „Tătuțu'.

Întâlnirea a fost posibilă prin intermediul lui Codin Maticiuc. În urmă cu un an, acesta a lansat volumul „Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru', în care a susprins viața unuia dintre cei mai cunoscuți interlopi ai României.

„Gândește-te că l-am dus pe George Mihăiță s-l cunoască, înainte să înceapă filmările. George Mihăiță a vrut să-l cunoască și să-l vadă, el cumva nu-l juca pe Nuțu, juca un astfel de lider, de om, de putere, de așa mai departe. Și a zis: «bă, mi-ar plăcea și mie să-l cunosc, să-l văd, cum se poartă, cum se raportează, cum se uită la tine»', a susținut Codin Maticiuc, în cadrul podcastului „La fileu'.

„I-ar fi plăcut să aibă și mai mult timp'

Codin Maticiuc a adăugat faptul că astfel de întâlniri – între actori și oameni care întrunesc tipoligia personajelor pe care le joacă – este o practică destul de frecventă în lumea filmului, în special în străinătate.

„Sincer, cred că i-ar fi plăcut să aibă și mai mult timp , adică în străinătate, în toate filmele străine se întâmplă asta ani de zile. Ori dacă există cu adevărat personajul, actorul se duce să cunoască personajul și stau împreună și lucrează, dacă nu, se duce într-un mediu similar', a mai spus Codin în cadrul podcastului.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton