Inna și Deliric, apariție spectaculoasă la un eveniment din Londra. Ținuta cântăreței a atras toate privirile: „Regina reginelor”

 Dumba Gabriela
.

Inna și Deliric, apariție spectaculoasă la un eveniment din Londra. Inna și Deliric au fost invitați la unul dintre cele mai mari evenimente de fashion din Londra, prezentarea de modă Alexander McQueen alături de vedete internaționale. Artista în vârstă de 35 de ani a reușit să atragă atenția cu ținuta sa spectaculoasă nu doar la show-ul McQueen, dar și pe Instagram, unde fanii au copleșit-o cu sute de complimente.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Inna și Deliric, apariție spectaculoasă la un eveniment din Londra. Aflată la Londra, la fashion show-ul Alexander McQueen, Inna nu a uitat de cei 3 milioane de fani ai săi de pe Instagram și a postat câteva fotografii de la eveniment, etalându-și ținuta și silueta de invidiat.

ad05mtq1ymeyywvhzjkzzwu0ytdkmwuymjniyja3mjrjzq.thumb_ad05mtq1ymeyywvhzjkzzwu0ytdkmwuymjniyja3mjrjzq.thumb_

Inna și Deliric, apariție spectaculoasă la un eveniment din Londra

Inna a ales să poarte o rochie tip sacou, cu mâneci supradimensionate, pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi cu toc negri și o geantă din piele.

În același timp, iubitul său, artistul Deliric, a ales să poarte o ținută lejeră, all-black, pe care a asortat-o cu o pereche de încălțări sport și cu o șapcă neagră. 

Cei doi au arătat impecabil la evenimentul plin de vedete internaționale, bucurându-se de petrecere alături de personalități precum supermodelul Naomi Campbell, actorul Hero Fiennes-Tiffin și artista Janet Jackson.

„Cea mai frumoasă și sexy cântăreață din lume', „Foarte frumoasă', Ești superbă', „Ești cel mai bun model' sau „Regina reginelor' sunt doar câteva din comentariile lăsate de fanii Innei la postare.

Citește și: Câți bani oferă statul pentru nunți. Cine sunt beneficiarii și ce condiții trebuie să îndeplinească

Citește și: Ce dietă ține Bianca Drăgușanu. Ce pofte alimentare neobișnuite are iubita lui Gabi Bădălău:„Sunt ca un rechin’

Citește și: Iuliana Pepene, prezentatoarea de la Antena 1, are un nou iubit. Este un cântăreț celebru din România

Inna și Deliric, uniți și de pasiunea pentru modă

Inna spunea recent că ea și Deliric au foarte multe lucruri în comun și, iată, că îi unește și pasiunea pentru modă.

„Suntem amândoi artiști, împărtășim iubirea pentru muzică, bucuria de a fi pe scenă și de a ne exprima prin muzică.

Avem multe lucruri în comun, dar, de exemplu, unul dintre lucrurile esențiale este că ne place amândurora să călătorim și de fiecare dată când avem timp liber, căutăm noi destinații spre care să ne îndreptăm', mărturisea Inna. 

„Mă susține foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit de foarte mult timp. E un drăguț și mă susține, la fel de mult cum îl susțin și eu pe el', mai spunea cântăreața.

Totodată, Inna a lăudat talentul lui Deliric în ale gastronomiei: „Un om special. Alături de el sunt fericită. Tot ce pregătește el este delicios! Gătește mereu vegan și mă surprinde de fiecare dată'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton