Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022. Zodia care face sacrificii

 Laciu Andreea
.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Iată ce îți rezervă astrele pentru perioada următoare. Previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022. Berbec

Este o perioadă de reorganizare. Încerci să te pui la punct cu ultimele detalii legate de casă, de bunurile tale, de gospodărie sau de familie. Urmează câteva zile cu drumuri sau cu întâlniri importante, așa că vrei ca totul să fie bine pus la punct înainte de acestea.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie octombrie 2022. Taur

Realizezi în aceste zile că te-ai maturizat mai mult decât credeai. Acum reușești să judeci la rece situațiile dificile și să cauți cu mai mult calm soluții atunci când apar în calea ta niște obstacole, pe care le credeai cândva de netrecut. Găsești niște resurse noi interioare.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie octombrie. Gemeni

Încerci să reiei legătura cu o persoană din trecutul tău, dar te lovești de un refuz categoric. Dacă vrei să ai o șansă cât de mică la o împăcare, trebuie să începi prin a-ți recunoaște și a-ți asuma erorile comise, înainte să ai dreptul să pretinzi o discuție cu aceasta.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie octombrie 2022. Rac

Trebuie să faci niște sacrificii, din mai multe puncte de vedere, dacă vrei să o scoți la capăt în aceste zile. Te prind din urmă niște probleme nerezolvate la timpul lor, care acum nu mai suferă amânare. Cu toate acestea, merită fiecare efort, căci și rezultatul va fi unul pe măsura așteptărilor.

Citește și: Zodiile care te mint în față și cele care îți spun adevărul

Citește și: Ce zodii își găsesc sufletul pereche până la sfârșitul anului

Citește și: Horoscopul lunii octombrie 2022 pentru toate zodiile

Citește și: Zodie octombrie. Ce zodie ești dacă te-ai născut în octombrie

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022. Leu

Trebuie să înveți să nu mai ai așteptări atât de ridicate atunci când vine vorba despre persoanele din jurul tău. Ai tendința să te bazezi prea mult pe ceilalți și pe ajutorul lor, în loc să te ridici pe forțele tale proprii. Încearcă să ai mai multă încredere în tine.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie. Fecioară

Din păcate, ai parte de o săptămână cu vești proaste pe plan financiar. Este nevoie de soluții rapide și creative ca să scapi de aceste probleme. Primești și o mână de ajutor din partea unei persoane la care nu te așteptai să îți sară în apărare tocmai acum.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022. Balanță

Ajungi să te înțelegi mai bine decât ai fi crezut că este posibil cu o persoană importantă de la locul de muncă. Dacă îți joci cărțile cum trebuie în aceste zile, vor veni zile frumoase din punct de vedere financiar pentru tine.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022. Scorpion

A venit momentul să mai ieși și tu în față și să scoți mai mult în evidență realizările tale personale și profesionale. Dacă nici tu nu te promovezi și nu te mai lauzi din când în când, nimeni nu o să o facă pentru tine.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie. Săgetător

Trebuie să te ții mai bine de un plan, pentru că te-au copleșit responsabilitățile de pe plan profesional. Ai lăsat multe lucruri de făcut de pe o zi pe alta, iar acum a venit momentul să recuperezi tot ceea ce ți-a rămas din urmă.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022. Capricorn

Cineva face un gest care te emoționează până la lacrimi. Ai rămas atât de prins/ă în trecut, încât ai uitat să te mai bucuri de prezent sau să îți faci speranțe în legătură cu viitorul. Simți că în aceste zile te regăsești și cazi la pace cu gândurile și trăirile tale.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie. Vărsător

Ești într-o perioadă în care îți place să experimentezi. A trecut ceva vreme de când ai avut ultima oară acest curaj nebun, care te face să te arunci cu capul înainte. Apare în drumul tău o oportunitate care îți va aduce multe surprize plăcute în viitorul apropiat.

Horoscop săptămânal 17-23 octombrie. Pești

Ești în situația în care trebuie să colaborezi cu o persoană cu care nu te-ai înțeles prea bine în ultima perioadă. Trebuie să înveți să faci compromisuri, dar fără să renunți la coloana vertebrală. Lasă puțin de la tine și lucrurile vor merge exact așa cum îți dorești.

Sursă foto: Canva/Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton