Fiul Marinei Almășan și al lui Victor Socaciu câștigă de cinci ori salariul mamei sale: "E foarte bun pe ce face"

 Dumitrache Laura
.

Fiul Marinei Almășan, Victor Socaciu jr. este mândria familiei. Fiul regretatului artist Victor Socaciu profesează în domeniul IT-ului, având un salariu mai mare decât cel al mamei sale. Prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri emoționante despre unicul ei fiu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Marina Almășan și Victor Socașiu au format unul dintre cele mai speciale cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au divorțat după 16 ani de căsnicie, dar Victoraș, fiul pe care îl au împreună i-a unit pentru totdeauna. Artistul s-a stins din viață anul trecut, iar fiul său a rămas mândrețea familiei. Marina Almășan este extrem de mândră de fiul ei care a împlinit 25 de ani pe 7 mai.

marina almasan si victor socaciumarina almasan si victor socaciu

Victor Socaciu Jr. a terminat de curând facultatea și profesează în domeniul IT. Prezentatoarea TV este mândră de fiul ei și nu ezită să îl laude ori de câte ori are ocazia. Recent, Marina Almășan a mărturisit că fiul ei câștigă de cinci ori mai mult decât ea.

Citește și: Marina Almășan, dezvăluire neașteptată despre cartea pe care a scris-o în amintirea lui Victor Socaciu:”În contractul încheiat, am specificat că…”

Citește și:Marina Almășan și fiul ei, mărturisiri emoționante despre Victor Socaciu:„În momentul în care s-a îmbolnăvit, multe s-au schimbat în casa noastră'

Citește și:Denise Rifai î-a reînnoit propunerea lui Mihai Bendeac să vină la emisiunea sa:”Mi-ar plăcea să…”

Citește și:Cine este Sore. S-a despărțit de tatăl fetiței ei după o relație de 8 ani

Fiul Marinei Almășan și al lui Victor Socaciu câștigă de cinci ori salariul mamei sale

Marina Almășan și Victor Socaciu au format un cuplu în perioada 1996-2012. Cei doi au împreună un băiat, Victor Socaciu Jr. de care prezentatoarea TV este extrem de mândră. Victoraș, așa cum îl alintă cei apropiați, a împlinit 25 de ani în luna mai, iar recent a absolvit facultatea.

De asemenea, fiul regretatului artist are un job în domeniul IT, care îi aduce un salariu considerabil.Marina Almășan a declarat că fiul ei câștigă de cinci ori mai bine decăt ea.  

„În prezent, lucrează online, la Revolut. E posibil ca iubita lui să aplice acolo, în Dubai, amândoi sunt IT-itști foarte buni, au salarii mari, de ne îngroapă. Victor are de cinci ori salariul mai mare ca al meu. E și foarte bun pe ce face. Nu cred că-l voi mai vedea prea mult în România', a declarat vedeta pentru Impact.ro. 

Fiul lui Victor Socaciu se va muta în Dubai

Prezentatoarea Tv a povestit că fiul ei se va muta în Dubai în perioada următoare. Victor Socaciu Jr. va locui împreună cu iubita lui, iar această decizie pare să o întristeze pe Marina Almășan. Vedeta recunoaște că îi va fi foarte greu să stea departe de unicul ei fiu, dar se bucură pentru el.

„Victor se pregătește să se mute în Dubai. Sunt atât de tristă. A fost într-o excursie acolo cu iubita, i-a plăcut și a spus că el acolo vrea să stea în următorii doi ani, așa că mă pregătesc de o mare despărțire. Vor să-și închirieze un apartament cu trei camere. Dar cred că în Dubai va sta temporar, se va plictisi repede. Ale tinereții curiozități, nu ai ce să le faci, le experimentezi. Mi-l lasă însă pe copilul Obama, câinele lui', a mai spus vedeta tv.

De ce au divorțat Marina Almășan și Victor Socaciu

Victor Socaciu s-a stins din viață la vârsta de 68 de ani, pe 27 decembrie 2021. Artistul a avut trei mariaje și trei copii. În 2012, după 16 ani de căsnicie, Victor Socaciu și Marina Almășan au divorțat.

Prezentatoarea Tv declara la acel moment că artistul nu a mai luptat pentru căsnicia lor. Cântărețul și-a refăcut viața alături de o altă femeie cu care vedeta tv a avut unele tensiuni după moartea lui Victor Socaciu. Îndrăgitul artist s-a căsătorit cu Doina, care l-a făcut tată pentru prima oară. Apoi a urmat mariajul cu actrița Cornelia Pavlovici cu care are o fiică, iar alături de Marina Almășan a avut un băiat.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton