Drama neștiută a lui George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. Fosta lui soție a murit la 3 luni de la naștere: "Carmen Harra mi-a spus că..."

 Dumba Gabriela
.

George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, ascunde o dramă neștiută până acum: fosta lui soție a murit la trei luni de la naștere și l-a lăsat singur, cu un fiu născut prematur pe care l-a crescut singur. Cea care l-a pregătit din timp pentru tragedie a fost Carmen Harra, clarvăzătoarea dezvăluindu-i din timp că va avea un băiat, dar soția lui va muri la scurt timp după aceea.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Invitați în cadrul emisiunii 'Online Story', difuzată pe pagina de Facebook WOWbiz și moderată de Cornelia Ionescu, Adriana Bahmuțeanu au făcut o serie de declarații emoționante despre evoluția relației lor. Totodată, George a povestit și cum și-a pierdut prima soție.

adriana-bahmuteanu-georgeadriana-bahmuteanu-george

Lui George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu, i-a murit soția după ce a născut

George Restivan și Adriana Bahmuțeanu s-au cunoscut datorită cunoscutei clarvăzătoare, Carmen Harra, care în urmă cu 14 ani i-a făcut o previziune sumbră bărbatului, aceea că mama băiatului său se va stinge din viață, lucru care s-a și întâmplat.

Trebuia să fac o decizie, eram nehotărât și o cunoscusem pe mama băiatului meu, ea la prima ei căsătorie a locuit în California(…) ea fiind născută în New York și trăind în Florida. Mama mi-a spus: „Uite, o cunosc pe doamna Carmen' și mi-a zis dă-i un telefon să vorbiți.

Atunci mi-a zis doamna Carmen că o să mă mut în California, o să am un băiețel, dar mi-a zis că mama băiețelului o să meargă sus la îngeri.

Așa s-a și întâmplat.(…) Nu pot să zic că e o poveste dureroasă, a fost fericită, eram la un restaurant (n.r. la nunta lor), am fost doar o mână de prieteni, cam 6 în total. O chema Bernis, de nație portoricană, născută în New York. (…) 

Aproape 3 luni (n.r. a murit), a avut preeclampsia, un termen medical care la femeile însărcinate, pe la 7 luni crește tensiunea. A născut prematur, pe la 7 luni și jumătate', a declarat George Restivan, în cadrul emisiunii 'Online Story'.

Citește și: Cine este Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose.Este nepotul celebrului Nea Marin

Citește și: Roxana Hulpe de la PRO TV se mărită:„Trupul și sufletul mi-au îngenuncheat de fericire’. Locul inedit unde a fost cerută în căsătorie

Citește și: Mihai Costea a dezvăluit motivul despărțirii de Daniela Crudu, după 8 ani:'Ea s-a transformat în fată de casă și…'

Cum s-au cunoscut Adriana Bahmuțeanu și logodnicul ei, George

Carmen Harra este cea care le-a făcut cunoștință Adrianei Bahmuțeanu și logodnicului ei, George.

„Am cunoscut-o prin intermediul doamnei Carmen Harra. Noi ne-am cunoscut pe 15 iunie. Mă uitam la un live la doamna Carmen Harra, suntem prieteni apropiați, ne știm de aproape 14 ani și live-ul pe care îl avea la momentul acela, vorbea de faptul că trebuie să ajungă un pachețel pentru câștigătorii unei emisiuni să ajungă în România, dar erau ceva probleme cu trimisul, așa că atunci când am auzit i-am trimis mesaj doamnei Carmen.(…)

De ce tocmai Adriana? Pentru că după vreo 2-3 săptămâni am început să ma uit la live-urile lui Adriana.(…) A menționat că e femeie singură și am zis că e momentul să văd, să o cunosc și atunci am zis că să mă întâlnesc cu ea și am vorbit cu doamna Carmen din nou.

Cu toate că era obosită și trebuia să facă alt show, alt live, înțeleg că este persoană publică, dar a făcut un efort', a mai spus George, citat de wowbiz.ro.

De asemenea, Adriana Bahmuțeanu l-a completat pe logodnicul ei, spunând: „A insistat asistentul doamnei Carmen Harra, el a fost cel care a insistat. Până la urmă m-am dus, am stat de vorbă până la 5 dimineața'.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au logodit după o lună

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit motivul pentru care a dorit să intre în biserică alături de bărbatul pe care îl iubește, dar și ce simte acum după ce a oficializat relația cu el.

Adriana Bahmuțeanu a recunoscut că a avut emoții în fața preotului, iar că logodna a fost una de suflet, perfectă pentru acest moment din viața ei.

„A venit exact ce-mi doream să vină în viața mea! Îmi doream foarte mult o familie, mulți copii, să fim fericiți, să duc o viață normală de cuplu și de familie. Și uite că asta a venit. Cred că m-am rugat prea mult la Dumnezeu, pentru că tot ce mi-a dat este foarte frumos.

Noi am vrut, de fapt, să mergem să luăm o binecuvântare de la preot, ca să avem o relație binecuvântată de Dumnezeu.

Am zis că e primul pas ca să ne oficializăm relația, pentru că avem amândoi o vârstă, suntem oameni maturi și n-am vrut să ne ascundem”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, după logodnă.

Adriana Bahmuțeanu a ținut să îi mulțumească unei persoane speciale, cea responsabilă de cunoașterea ei cu George. Iată despre cine este vorba.

„Vreau să îi mulțumesc unei prietene speciale din viața mea, doamnei doctor Carmen Harra, este cea care ne-a adus împreună, de fapt, și datorită ei, iată, astăzi, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și îi mulțumesc din suflet pentru asta.

Eu și Carmen am făcut niște emisiuni online și voia să trimită un pachet cu cadouri cursantelor noastre, dar nu avea cu cine. George s-a oferit să le livreze și și-a dorit foarte mult să mă cunoască”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, în emisiunea difuzată pe canalul de YouTube WOWnews.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton