Imagini rare cu Laura Cosoi, alături de soț, copii, mamă și soră. Unde au plecat în vacanță: „A adus împreună trei generații”

 Borcilă Andreea
.

Imagini rare cu Laura Cosoi, alături de soț, copii, mamă și soră. Actrița a plecat într-o vacanță binemeritată pe litoralul bulgăresc, pentru a se destinde și a petrece timp de calitate alături de oamenii dragi. Iată ce a declarat Laura Cosoi!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi a fost pentru prima dată la mare în formulă completă, alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean, de cele trei fetițe, mama și sora actriței. Cu toții au plecat într-o vacanță binemeritată pe litoralul bulgăresc, unde s-au relaxat și s-au distrat deopotrivă. Vedeta a postat o serie de fotografii pe rețelele sociale.

laura-cosoi-3laura-cosoi-3

Actrița a născut, la vârsta de 40 de ani, în luna iunie, cea de-a treia fetiță, Lara. Vedeta este extrem de mândră de familia ei superbă, așa că a decis să posteze câteva poze alături de cei dragi, pe rețelele sociale.

Citește și: Cum arată Laura Cosoi în costum de baie, la două luni după ce a născut

Citește și: Cum se descurcă Laura Cosoi, după ce a devenit mamă a treia oară:”Nu am reușit să dorm mai deloc”

Citește și: Ce tratament face Adda pentru a scăpa de borelioză:”Am dureri mari de oase, de mușchi, amețeală, oboseală”

Citește și: Charlotte, fiica lui Ilie Năstase, acuzații grave la adresa tatălui ei:„A încercat să mă convingă să mă sinucid'

Imagini rare cu Laura Cosoi, alături de soț, copii, mamă și soră

Laura Cosoi este în culmea fericirii! A plecat pentru prima dată, într-o vacanță, în formulă completă. Ligia, mama vedetei, Alina, sora ei, fetițele Rita, Vera și Lara, dar și soțul său, Cosmin Curticăpean, au decis să o însoțească pe celebra actriță pe litoralul bulgăresc. Laura Cosoi a postat câteva imagini pe rețelele sociale, în care apare zâmbind, semn că totul decurge conform planurilor.

Iesirea aceasta la mare a fost foarte importanta pentru noi, pentru ca a adus impreuna 3 generatii din familia noastra, a scris Laura Cosoi, în social media.

Laura Cosoi: „Botezul îl facem în Maramureș'

Frumoasa actriță a născut natural, a treia oară, la vârsta de 40 de ani. Vedeta a adus pe lume, în luna iunie a acestui an, o fetiță perfect sănătoasă, căreia i-a pus numele Lara.

Botezul o să îl facem în Maramureș, cu siguranță. Vrem să fie aceeași biserică, același preot. Ne-am gândit să păstrăm tradiția pentru ele, în primul rând, să nu se facă diferențe, să aibă aceeași poveste. Așa s-a făcut și la noi în familie, la aceeași biserică și același preot, s-a păstrat cumva. Să nu se facă diferența între copii, că unul este botezat undeva și celălalt în altă parte. Copiii sunt atenți la detalii, vor să știe aceste lucruri', a declarat Laura Cosoi, conform Ego.ro

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton