Ce cadou a primit fiica lui Mircea Geoană, după petrecerea de logodnă de la Mogoșoaia. Nașul Ilie Năstase i-a făcut o surpriză

 Laciu Andreea
.

Bucurie mare în familia Geoană! Fiica lui Mircea Geoană, Ana, s-a logodit în secret la Mogoșoaia cu Garret Cayton. Evenimentul a fost unul reușit, iar petrecerea de logodnă una de-a dreptul fastuoasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ana a făcut primele declarații după ziua cea mare, iar cu această ocazie s-a aflat și ce cadou inedit a primit din partea nașului ei, Ilie Năstase. Invitații de la eveniment au fost aleși pe sprânceană, iar Mircea Geoană, secretar adjunct al NATO, a ținut un discurs care i-a emoționat pe toți cei prezenți.

fiica-lui-mircea-geoana-1fiica-lui-mircea-geoana-1

Fiica lui Mircea Geoană, primele declarații despre petrecerea de logodnă

Ana și Garrett Cayton se pregătesc să devină soț și soție. În cinstea logodnei lor, au organizat o super petrecere la Palatul Mogoșoaia. Alegerea acestui loc a fost una cu un scop special. Fiica lui Mircea Geoană și-a dorit ca toți cei care nu cunoșteau acest loc să descopere o parte frumoasă a istoriei țării noastre.

Sunt mândră să arăt familiei lui Garrett și prietenilor noștri din toată lumea frumusețea țării noastre. Vom reveni în fiecare an. Am vrut să arătam istoria, cultura și tradițiile românești', a dezvăluit Ana Geeoană, în exclusivitate pentru Fanatik.

Citește și: Ana, fiica lui Mircea Geoană, a organizat o petrecere de logodnă la Mogoșoaia. Primele imagini de la eveniment

Citește și: Liviu Vârciu și Anda Călin au fost nași de cununie, pentru prima oară: „Ce nașă rea, dar frumoasă am”

Citește și: Mihaela Geoană, dezvăluiri despre viața de familie, în contextul războiului: 'Mircea lipsește mult de acasă'

Citește și: Cine este noua iubită a lui Florin Stamin, fostul soț al Ralucăi Bădulescu. Și-a refăcut viața cu o tânără afaceristă

Cum s-au cunoscut Ana Geoană și viitorul ei soț

Ana și Garett s-au cunoscut în perioada în care erau amândoi studenți. De altfel, mai mult de jumătate dintre invitații de la petrecere au fost chiar foștii lor colegi de la University of Pennsylvania.

Decorul a fost pe gustul viitorilor soți, în nuanțe de alb și verde. Cornelia Rednic a întreținut atmosfera, alături de taraful ei. În meniul petrecerii au fost incluse mai multe preparate tradiționale românești: sarmale, plăcinte, bulz, brânzeturi, dar și legume.

De astăzi, România este si țara mea. Vreau sa o fac pe Ana fericită, pe părinții noștri mândri și sunt fericit că-i voi putea oferi Anei anul viitor, la Veneția, nunta visurilor noastre', a fost discursul viitorului ginere al lui Mircea Geoană, conform sursei citate anterior.

Ce cadou a primit fiica lui Mircea Geoană din partea lui Ilie Năstase

Fostul tenismen este chiar nașul de botez al Anei. Desigur, el nu putea să lipsească tocmai de la petrecerea de logodnă a acesteia, iar cadoul lui pentru viitori soți a fost unul special. Ilie Năstase i-a dăruit fiicei lui Mircea Geoană o fotografie superbă, dar și o rachetă de tenis, cu care fostul campion a jucat chiar finala de la Wimbledon din anul 1972.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton