Bursucu i-a transmis iubitei lui un mesaj surprinzător de ziua ei de naștere: "Nimeni și nimic nu este perfect"

 Dumitrache Laura
.

Bursucu este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România. Ani de zile a prezentat alături de Teo Trandafir, iar de câteva luni moderează matinalul de la Kanal D. Dacă pe pla profesional are un mare succes, pe plan personal, Bursucu se poate declara un bărbat împlinit. Formează un cuplu de zece ani cu Andreea, iar cu ocazia zilei sale de naștere, prezentatorul tv a postat un mesaj un emoționant.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bursucu sau Adrian Cristea, pe numele său din buletin, apare de luni până vineri la Kanal D, prezentând matinalul alături de Viviana Sposub și George Tănase. Deși este cunoscut de multă lume, Bursucu a preferat să fie discret cu viața sa personală și rar face dezvăluiri despre familia lui. Recent, iubita sa și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cu acest prilej i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

AndreeaAndreea

Dincolo de micul ecran, Bursucu este un tată cu normă întreagă, dar și un iubit de nădejde. De zece ani trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Andreea, care preferă să fie o prezență discretă. Iubita lui Bursucu mai are o fiică de 17 ani, Alesia, iar în urmă cu patru ani a adus-o pe lume pe Anays, fiica pe care o are cu Bursucu.

Citește și: Cum a ajuns Bursucu la 140 de kilograme fără să realizeze:”În șase luni m-am îngrășat 60 kg”

Citește și:Momente bizare la care Bursucu a fost martor, la nunți:„Mireasa a fugit și cu fostul iubit, și cu banii'

Citește și:Trupa „Gaz Pe Foc' se reunește după 30 de ani. Lucian Viziru:„Sunt convins că…'

Citește și:Cum a apărut Mircea Badea în direct, la tv. Este o premieră în România:„Mi-am dat seama că eu…'

Bursucu i-a transmis iubitei lui un mesaj surprinzător de ziua ei de naștere

Bursucu trăiește o poveste de dragoste cu Andreea, femeia alături de care și-a întemeiat o familie frumoasă. Aceasta apare foarte rar în lumina reflectoarelor și se concentrează asupra familiei și jobului pe care îl are. Iubita lui Bursucu își aniversează ziua de naștere, motiv pentru care prezentatorul tv a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Fostul coleg al lui Teo Trandafir îi mulțumește iubitei salei pentru că i-a dăruit o familie frumoasă, alături de fiicele lor, Alesia și Anays.

Azi este ziua ta ….este o zi speciala pentru tine, dar la fel de speciala si pentru mine ! Traiesc aceasta zi de 10 ani alaturi de tine ….10 ani cu bune si cu rele, asta pentru ca nimeni si nimic nu este PERFECT. Dar sunt 10 ani de cand viata mea s-a transformat intr-o POVESTE ! POVESTEA noastra este foarte simpla si frumoasa ….Eu ti-am daruit inima mea, tu mi-ai daruit inima ta. Asta pana intr-o zi cand ai decis ca dragostea noastra este atat de puternica incat mai avem nevoie de 2 inimi langa noi ❤️❤️ Fetele noastre (Alesia si Anays) Alaturi de tine si de fetele noastra am scris cea mai frumoasa POVESTE de dragoste ❤️❤️ La multi ani ❤️ pentru ca mai avem multe de scris in POVESTEA NOASTRA ❗️„, a scris Bursucu pe rețelele de socializare.

Cine este iubita lui Bursucu

Andreea l-a făcut tătic pentru prima oară pe Bursucu. Cei doi cresc în prezet două fetițe minunate, Alesia, de 17 ani, și Anays, de patru ani. Adolescenta este fiica Andreei dintr-o altă relație anterioară. Iubita lui Bursucu a crescut-o singură deoarece tatăl biologic al copilului a decedat.

„Este o fată tare frumoasă și foarte deșteaptă. Ne înțelegem foarte bine. E o fată cu totul și cu totul deosebită. Nici nu avea cum sa fie altfel, având în vedere ce mamă extraordinară are’, spunea Bursucu despre fiica sa vitregă, pentru Click.ro.

Prezentatorul TV a stat departe de familia sa

Bursucu a suferit foarte mult după ce a fost nevoit să stea departe de familia lui. În perioada stării de urgență, prezentatorul TV a locuit în București, în timp ce iubita și fiicele lor se aflau în Constanța. La acea vreme, vedeta de la Kanal D declara că îi este foarte dor de familia.

Îmi lipsesc foarte mult… Singurul mod în care îmi alin dorul este apelând la Facetime, pentru că le pot vedea tot timpul. E greu, mai ales că fetele cresc, mai ales cea mică, și se dezvoltă foarte repede. E importantă orice zi pierdută din viața lor pentru mine. Acum merg la Constanța săptămânal, plec vineri după emisie și mă întorc luni în Capitală. De fiecare dată când revin acasă, îmi pare că mezina noastră a crescut vizibil, mi se pare că vorbește mai mult, că face lucruri noi. Cea mare are 14 ani și jumătate, e deja adolescentă’, declara Bursucu la acea vreme.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton