George Burcea, decizie neașteptată la șase luni de la divorțul de Andreea Bălan. A început să poarte verigheta din nou!

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu șase luni, George Burcea și Andreea Bălan au decis că separat le va fi mult mai bine decât împreună, așa că au decis să divorțeze. Iată că, în timp ce ea și-a refăcut deja viața sentimentală alături de alt bărbat, el a început să poarte, din nou, verigheta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pe cât de mult au susținut tot timpul că se iubesc, pe atât de urât s-au despărțit, la câteva luni de la nuntă. George Burcea și Andreea Bălan n-au reușit sub nici o formă să ajungă la un numitor comun în căsnicia lor, nici măcar după ce au devenit părinții a două fetițe, așa că și-au spus adio.

Nimic de condamnat, nu sunt nici primii, nici ultimii, care constată că nu mai pot merge pe același drum. Și-au reproșat, însă, lucruri urâte unul celuilalt, au făcut publice intimități din căsnicia lor și declarațiile lor au ținut luni de zile paginile tabloidelor. Acum par să se fi liniștit apele și fiecare își vede de viața lui. Mai mult Andreea Bălan, se pare. Ea este îndrăgostită deja de alt bărbat, el încă nu s-a afișat cu altcineva.

int-111int-111

Ba dimpotrivă. George a postat, recent, o fotografie, în care se poate observa că poartă verighetă. Gestul i-a bulversat pe cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare. Actorul renunțase să poarte verigheta la începutul anului, așa că nimeni nu înțelege de ce a făcut acest gest acum.

Cei doi foști soți au declarat în repetate rânduri că îi unește acum strict „meseria” de părinte pentru Ella și Clara și comunică doar în legătură cu fetele lor, nimic mai mult.

Nu mai este loc de împăcare

Fanii cuplului Andreea Bălan-George Burcea încă mai sperau într-o împăcare, dar surse din apropierea celor doi susțin că nu mai este cale de întoarcere.

‘Andreea Bălan ar fi divorțat de George Burcea deja, dacă nu era pandemia de coronavirus și dacă nu erau suspendate multe dintre procesele care nu sunt urgente’, au declarat pentru WOWbiz.ro surse din anturajul Andreei.

Mai exact, cântăreața a depus, de câteva luni deja, actele necesare divorțului. ‘Andreea Bălan a depus actele în aprilie, dar, probabil, că primul termen, cel în care speră să se și termine divorțul ca proces, va fi stabilit prin septembrie. NU au nimic de împărțit, el va pleca din relație așa cum a intrat, iar ea abia așteaptă să se termine chestiunile procedurale. Deja îl numește pe George Burcea ca fiind fostul ei soț’, ne-a mai dezvăluit sursa WOWbiz.ro.

‘Nu știu dacă au mai schimbat zece vorbe în ultimele luni. Adică, atunci când George Burcea vine la Andreea Bălan acasă, ea pleacă, îl lasă cu fetițele lor, dar supravegheați de mama ei. Îi ransmite mesaje prin mama ei, dar doar dacă este necesar să îi spună ceva. La telefon, oricum, nu mai vorbesc, dar nici nu au ce…’, a mai spus sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton