Cât câștigă Cheloo de la Paraziții într-o lună. Juratul de la iUmor încasează o sumă fabuloasă

 Cica Cristina
.

S-a aflat cât câștigă Cheloo de la Paraziții într-o lună! Când trage linie la finalul lunii, juratul de la iUmor încasează o sumă frumușică de bani, potrivit documentelor depuse la Ministerul Finanțelor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Ștefan Ion, cunoscut drept Cheloo, are venituri destul de mari, în ciuda faptului că nu a mai avut concerte, pe fondul rstricțiilor impuse pe timpul pandemiei de coronavirus.

Conform bilanțului depus anual la Ministerul Finanțelor, firma sa ar fi încasat nu mai puțin de 200.000 de euro, o mare parte din bani provenind din salariul primit de la Antena 1, în calitate de jurat al show-ului iUmor.

Citește și: Bianca Drăgușanu are dubii în privința viitorului ei alături de Alex Bodi… „Totul este imprevizibil.Peste două săptămâni s-ar putea…'

Cu toate că nu este încântat să își facă apariția la TV, precum a spus chiar el în repetate rânduri, Cheloo a acceptat să facă parte din juriul iUmor, alături de Mihai Bendeac și Delia.

Documentele arată că artistul a avut încasări de aproximativ 200.000 euro, ceea ce ar însemna un venit lunar de 16.600 euro, notează impact.ro.

Citește și: Cum arată Ella de la „Puterea Dragostei' după ce și-a scos acidul hialuronic din buze:„Atunci când vorbeam mi se vedea o umflătură și devenise un complex'

De asemenea, din aceleași surse reiese că banii ar proveni, în mare parte, din salariul primit de la Antena 1.

Reamintim că artistul este la Antena 1 din 2013, când a apărut în calitate de jurat la X Factor.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Pepe, declarație de dragoste pentru Raluca Pascu, în văzul lumii.Ce mesaj i-a transmis soției lui

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton