Bianca Drăgușanu are dubii în privința viitorului ei alături de Alex Bodi... "Totul este imprevizibil. Peste două săptămâni s-ar putea..."

 Oana Pantazi
.

Bianca Drăgușanu este mult mai rezervată acum în privința viitorului ei cu Alex Bodi, după zecile de certuri și împăcări care le-au zguduit relația. Iată ce declară blondina despre furtunoasa lor poveste de iubire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a ținut prima pagină încă de la începutul relației lor, despărțirile și împăcările succedându-se cu o viteză incredibilă. Fie că au fost iubiți, căsătoriți, divorțați, cei doi îndrăgostiți nu au putut să stea departe unul de celălalt nici măcar atunci când afaceristul a călcat strâmb…

Citește și: Stela Popescu i-a cuplat, acum 22 de ani! Cum a început relația dintre Anca Țurcașiu și fostul ei sot: „A fost prima dată în viața mea când m-am uitat la un bărbat să văd dacă are verighetă”

„Nu ne certăm cu gândul să ne mai împăcăm

Chiar și după ultima despărțire, când Alex Bodi părea să-și fi refăcut viața alături de Daria Radionova, blondina tot a găsit o cale de a-și întoarce fostul soț din drum, iar acum cei doi formează din nou un cuplu. Cum vor evolua lucrurile de acum încolo? Nici măcar Bianca nu știe, dar, ca de obicei, fosta soție și actuala iubită a lui Alex Bodi se lasă la mâna destinului…

„Eu nu sunt un om care are regrete, sunt un om care învață din experiențe. Noi când ne certăm nu ne certăm cu gândul să ne mai împăcăm. Este tragic, este dramă! Este telenovelă!

Nu vreau să mă mai pronunț, la noi totul este imprevizibil. Peste două săptămâni s-ar putea să nu mai fim în aceeași ipostază. Eu doar sper să aibă maturitate, să fie destul de cuminte pentru că eu nu pot fi subestimată din niciun punct de vedere”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Esca și Alexandre Eram. Vedeta de la ProTV nu s-a lăsat până nu l-a cucerit: 'El avea o altă relație'

Alex-Bodi1-1Alex-Bodi1-1

Citește și: Cum a ajuns Kate Middleton să primească inelul de logodnă destinat lui Meghan Markle. Bijuteria i-a aparținut Prințesei Diana

Bianca a pus piciorul în prag

După ultima împăcare însă, Bianca a schimbat un pic regulile jocului și, se pare, Alex Bodi nu ar mai avea niciun cuvânt de spus atunci când vine vorba despre o decizie a blondinei. Este liberă și stăpână pe propriile hotărâri. Cel puțin asta ar reieși dintr-un story cu subînțeles.

‘ – Iubitule, diseară ies în oraș cu fetele.

– Diseară nu pleci nicăieri!

– Eu doar îți spun, nu-ți cer voie’, s-a arătat într-un mesaj postat de Bianca Drăgușanu, alături de o imagine sugestivă, cu un leu și o leoaică purtând o discuție.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton